Douchebak 90x90 cm

De douchebak 90x90 geeft u de perfecte combinatie tussen voldoende bewegingsruimte tijdens het douchen en ruimte overhouden in uw badkamer. Een douchebak van 90x90 cm is één van de populairste douchebakken in grote én kleine badkamers. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchebak 90x90 cm

Een douchebak 90x90 cm is groot genoeg om veel bewegingsruimte te hebben terwijl u aan het douchen bent, maar klein genoeg om ook in kleine badkamers te plaatsen. Vanwege de vierkante vorm is de bak makkelijk te plaatsen in een hoek of nis. Daarnaast kunt u een douchebak van 90x90 cm eenvoudig combineren met een douchecabine met dezelfde afmetingen.

Combineer een douchebak 90x90 cm met uw douchecabine

Om te voorkomen dat uw vloer nat wordt, kunt u uw douchebak 90x90 cm combineren met een douchecabine. Hierdoor wordt de doucheruimte vrijwel waterdicht, waardoor u geen waterballet in de badkamer heeft. Wanneer u uw douchebak 90x90 cm wilt combineren met een douchecabine adviseren wij producten van hetzelfde merk te kopen, zodat u zeker weet dat de cabine makkelijk op uw douchebak te monteren is. Let er op dat u de juiste maten aanschaft.

Hoge of lage douchebak 90x90?

Bij Douche Concurrent kunt u kiezen tussen verschillende douchebakken van 90x90 cm, bijvoorbeeld hoge of lage varianten. Een lage douchebak 90x90 is minder massief en geeft een ruimtelijk en moderne look aan uw badkamer. Ook heeft deze een kleine opstap, waardoor de kans dat u struikelt of uitglijdt klein is.

Een hoge douchebak 90x90 cm heeft als voordeel dat er meer ruimte onder de douchebak is, waar u de sifon en afvoer kwijt kunt. De sifon heeft namelijk minimaal 10 centimeter vrije ruimte nodig, afhankelijk van het soort. Daarnaast beschikken hoge douchebakken vaak ook over een paneel dat makkelijk te verwijderen is, zodat je onder de douchebak 90x90 kunt komen. Plaats wel douchebakpoten onder de bak voor de stevigheid. Dit voorkomt doorzakken en lekkages.

Douchebak 90x90 kopen

Wilt u een douchebak 90x90 cm bestellen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken van verschillende materialen, zoals acryl, natuursteen of composiet. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 90x90 te vinden.