Acryl douchebak

Bent u op zoek naar een douchebak van acryl? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan acryl douchebakken. Acryl is een duurzaam materiaal, dat makkelijk te onderhouden is en lang mee gaat. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Acryl douchebak

Er zijn veel verschillende douchebakken te vinden, wanneer u zoekt naar een acryl douchebak. De douchebakken worden gemaakt in verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een lage of een hoge douchebak te kopen. Een acryl douchebak voelt comfortabel en warm aan en heeft een goede isolerende werking. Een acryl douchebak is van nature al anti-slip, waardoor de kans kleiner is dat u struikelt of uitglijdt. Daarnaast zijn douchebakken van acryl ook zeer betaalbaar, terwijl u er lange tijd plezier van kunt hebben.

Voordelen van een acryl douchebak

Een acryl douchebak heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Daarnaast is een acryl douchebak ook goed schoon te houden, aangezien u bijna geen voegen meer heeft waar bacteriën zich kunnen hechten.

Acryl douchebak kopen

Wilt u een acryl douchebak bestellen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan acryl douchebakken in verschillende vormen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak te vinden.