Composiet douchebak

Composiet is een materiaal dat gemaakt is uit verschillende componenten. Vaak zijn dit kunststoffen versterkt met vezels. Een douchebak van composiet is extra sterk en duurzaam, waardoor u hier lang plezier heeft. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

10 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

10 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Composiet douchebak

Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douchebakken gemaakt van composiet. Een composiet douchebak is gemaakt van een materiaal versterkt met vezels, waardoor de douchebakken zeer sterk en duurzaam zijn. Het composiet van Sealskin is een nieuw materiaal, dat dezelfde positieve eigenschappen heeft van acryl, zonder de nadelen. Een composiet douchebak is hierdoor anti-slip, goed te onderhouden, ontzettend licht en warm aan de voeten. De douchebakken gaan jarenlang mee en zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar!

Combineer een composiet douchebak met een douchecabine

Om uw badkamer zoveel mogelijk droog te houden, kunt u uw composiet douchebak combineren met een douchecabine met dezelfde afmetingen. Zo zorgt u ervoor dat uw doucheruimte vrijwel waterdicht is, zodat uw badkamervloer droog blijft. Wanneer u uw composiet douchebak wilt combineren, kies dan een douchecabine uit van hetzelfde merk. Zo voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat uw douchecabine op uw douchebak past. Let dus goed op de maat.

Composiet douchebak: vierkant, kwartrond of vijfhoek?

Douchebakken van composiet zijn beschikbaar in verschillende vormen, namelijk vierkant, kwartrond of vijfhoekig. De vorm van uw composiet douchebak bepaalt in grote mate de stijl van uw uiteindelijke doucheruimte. Een doucheruimte afgewerkt met hoeken geeft een andere look dan een afgeronde doucheruimte. Het voordeel van een kwartronde composiet douchebak is dat deze het looppad minder in de weg zitten dan een vierkante of rechthoekige douchebak. U heeft nog steeds veel ruimte, de lengte en breedte aan de rand van de composiet douchebak blijft namelijk hetzelfde. Maar doordat u één hoek van de douche afsnijdt, creëert u meer ruimte voor uw looppad en oogt uw douche minder groot.

Composiet douchebak kopen

Wilt u een composiet douchebak bestellen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken in verschillende vormen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste composiet douchebak te vinden.