Natuursteen douchebak

Bent u op zoek naar een douchebak van natuursteen? De douchebakken zijn uit één stuk natuursteen gemaakt, waardoor u geen voegen meer hebt. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende vormen. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Natuursteen douchebak

Een natuursteen douchebak geeft uw badkamer een prachtige, robuuste uitstraling, heel anders dan een douchebak van bijvoorbeeld acryl. Daarnaast brengt u met een natuursteen douchebak de natuur een klein beetje in uw badkamer. Daarnaast past een natuursteen douchebak bij bijna elke stijl die u uw badkamer wilt geven. Naast het feit dat een natuursteen douchebak erg mooi staat, is het materiaal ook ontzettend duurzaam. Wanneer u de douchebak goed onderhoudt zal deze uw hele leven mee gaan. Het is een hard materiaal, dat ook gemakkelijk schoon te maken is. Omdat een douchebak van natuursteen uit één stuk steen is gemaakt, heeft u geen voegen waar bacteriën zich kunnen nestelen.

Natuursteen douchebak onderhouden

Een natuursteen douchebak is heel makkelijk te onderhouden. Zorg er wel voor dat u milde reinigingsmiddelen gebruikt, zonder zuur. Zuur tast namelijk de kalk in het steen aan. U kunt de natuursteen douchebak ook impregneren en behandelen met een coating dat vlekken tegen gaat. Wij adviseren uw douchebak 2x per jaar te behandelen. Zo heeft u langer plezier van uw natuursteen douchebak.

Natuursteen douchebak kopen

Wilt u een natuursteen douchebak bestellen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken in verschillende vormen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak te vinden.