Douchebak rechthoekig

Bent u op zoek naar een rechthoekige douchebak? Rechthoekige douchebakken zijn aan één kant iets langer. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Ook kunt u kiezen voor een lage of een hoge douchebak. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchebak rechthoekig

Een douchebak rechthoekig is soms makkelijker te plaatsen dan een vierkante douchebak, zeker wanneer u een groter formaat zoekt. De douchebakken zijn ideaal om in de hoek te plaatsen of ergens anders langs de muur. Wanneer u voor een lage douchebak rechthoekig kiest, kunt u hier gemakkelijk een inloopdouche van maken. De douchebak kunt u namelijk in de vloer inbouwen, zodat u geen opstap meer heeft.

Voordelen van een douchebak rechthoekig

Een douchebak rechthoekig heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Een douchebak rechthoekig is ook goed schoon te houden, aangezien u bijna geen voegen meer heeft waar bacteriën zich kunnen hechten. Daarnaast zorgt de rechthoekige vorm voor meer bewegingsruimte, terwijl u aan het douchen bent.

Douchebak rechthoekig kopen

Wilt u een douchebak rechthoekig bestellen?? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken in verschillende materialen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak te vinden.