Sealskin douchebak

Douchebakken van Sealskin zijn te verkrijgen in veel verschillende afmetingen en vormen. Ook kunt u kiezen uit het materiaal acryl of composiet. Zo is er voor bijna elke badkamer een douchebak van Sealskin te vinden die goed past. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Sealskin douchebak

De douchebakken van Sealskin zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en vorming. Zo is 90x90 cm een populaire maat, dat te plaatsen is in de meeste badkamers. Daarnaast kunt u kiezen tussen een vierkante, rechthoekige, kwartronde of vijfhoekige Sealskin douchebak. De vorm bepaalt grotendeels de stijl van uw douche en badkamer.

Voordelen van een Sealskin douchebak

Wanneer u een Sealskin douchebak plaatst in combinatie met een douchecabine, is uw doucheruimte vrijwel waterdicht. Zo heeft u geen last van een natte vloer. Daarnaast is een Sealskin douchebak heel goed schoon te houden, aangezien u veel minder voegen heeft dan bij een tegelvloer. Een Sealskin douchebak heeft als voordeel dat u voor een hoge kwaliteit douchebak kiest, voor een betaalbare prijs. Zeker wanneer u kiest voor een Sealskin douchebak van composiet. Dit materiaal is sterker, lichter en duurzamer dan acryl, met alle voordelen van acryl, zoals anti-slim en warm aan de voeten.

Sealskin douchebak kopen

Wilt u een Sealskin douchebak kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan Sealskin douchebakken in verschillende materialen, vormen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste Sealskin douchebak te vinden.