SMC douchebak

Bent u op zoek naar een douchebak van SMC? SMC, Sheet Moulding Composite, is een duurzaam en sterk materiaal, dat gemakkelijk te onderhouden is. Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan SMC douchebakken, in veel verschillende afmetingen en vormen. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

SMC douchebak

Er zijn veel verschillende douchebakken te vinden, wanneer u zoekt naar een SMC douchebak. De SMC douchebakken worden gemaakt in verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een lage of een hoge douchebak te kopen.

SMC is een met vezels versterkt polyester en voelt comfortabel en warm aan. Het materiaal is sterker dan acryl en geeft minder kans op krassen en beschadigingen. Een SMC douchebak is van nature al antislip, waardoor de kans u minder snel uitglijdt. Daarnaast zijn douchebakken van SMC ook zeer betaalbaar.

Voordelen van een SMC douchebak

Een SMC douchebak heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een SMC douchebak minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Daarnaast is een SMC douchebak ook goed schoon te houden, aangezien u bijna geen voegen meer heeft waar bacteriën zich kunnen hechten.

SMC douchebak kopen

Wilt u een SMC douchebak kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze uit SMC douchebakken in verschillende vormen en afmetingen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak te vinden.