Douchebak vijfhoek

Een vijfhoekige douchebak ziet er net wat anders uit dan anders. Door de afgesneden hoek is de douchebak makkelijk in een kleine ruimte te plaatsen, terwijl de lengte en breedte hetzelfde blijft. Zo heeft u meteen douchebak vijfhoek een breder looppad in uw badkamer over. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak vijfhoek

Een douchebak met 5 hoeken is een douchebak waarbij één hoek is afgesneden. Een douchebak vijfhoek zorgt voor een leuk en speels effect in uw badkamer. Door de afgesneden hoek van een douchebak vijfhoek profiteert u nog steeds van voldoende lengte en breedte, maar houdt u tegelijkertijd meer ruimte over voor het looppad. Zo kunt u uw badkamer praktisch inrichten.

Voordelen van een douchebak

Een douchebak vijfhoek heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak vijfhoek minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Een douchebak vijfhoek is ook goed schoon te houden, aangezien u bijna geen voegen meer heeft waar bacteriën zich kunnen hechten.

Douchebak vijfhoek kopen

Wilt u een douchebak vijfhoek kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken in verschillende afmetingen en materialen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak te vinden.