Douchecabine 180 hoog

Een douchecabine van 180 cm hoog is vooral een praktische douchecabine. Deze past namelijk ook in de lagere badkamers. U heeft hierbij keuze uit verschillende afmetingen. Ook kunt u kiezen of u de douchecabine 180 hoog op de tegelvloer of op een douchebak plaatst. Hulp nodig? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 180 hoog

Heeft u een lage badkamer en wilt u hier toch graag een douchecabine neerzetten? Kies dan voor een douchecabine van 180 cm hoog. Deze douchecabines zijn minder hoog dan andere douchecabines, waardoor u flexibeler met de ruimte bent. Een douchecabine 180 hoog kunt u hierdoor makkelijker plaatsen. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten douchecabines van 180 cm hoog.

Douchecabine 180 hoog: kwartrond, vierkant of rechthoekig

Wilt u een douchecabine 180 hoog kopen? Bekijk en vergelijk dan de verschillende varianten. De vorm is van belang wanneer u kijkt naar de ruimte en de uitstraling. Zo heeft een kwartronde douchecabine 180 hoog een klassieke uitstraling én heeft u hierbij meer loopruimte over. Of ga voor een rechthoekige douchecabine 180 hoog, zodat u veel bewegingsruimte hebt. Zo kunt u ook gemakkelijker met twee personen tegelijk douchen.

Douchecabine 180 hoog met antikalk

De douchecabines 180 hoog zijn gemakkelijk schoon te maken. De douchecabines zijn namelijk behandeld met een speciale antikalk coating. Hierdoor krijgt de douchecabine 180 hoog een waterafstotend laagje, waardoor kalk en vuil zich moeilijk aan het glas kunnen hechten. Hierdoor kunt u de douchecabine met een vochtige doek in één keer schoonmaken. Dit scheelt een hoop tijd én schoonmaakmiddelen.

Douchecabine 180 hoog kopen bij Douche Concurrent

Het bestellen van een douchecabine 180 hoog kan eenvoudig vanuit uw eigen stoel. In de webshop van Douche Concurrent vindt u namelijk verschillende douchecabines van 180 cm hoog. Het bestellen kan ook snel en eenvoudig online. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag. Vervolgens krijgt u de douchecabine 180 hoog zo snel mogelijk thuisbezorgd. Wilt u graag advies over de aanschaf van een douchecabine? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op!