Douchecabine 80x80

Bent u op zoek naar een kleine douchecabine van 80x80 cm? Bekijk ons uitgebreide assortiment douchecabines van 80x80 cm. Deze afmeting is ideaal voor kleine badkamers. Let bij de aanschaf goed op de afwerking van het glas en het profiel. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

21 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

21 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Op zoek naar een douchecabine 80x80? Het is een van de bekende maten voor douchecabines, tevens beschikbaar met een kwartronde instap. Er is dan technisch gezien sprake van net iets minder dan 80x80 cm aan ruimte, we noemen het echter toch een douchecabine 80x80. Uiteraard kunt u online verschillende modellen met elkaar vergelijken, zoals een douchecabine met een handige schuifdeur of op basis van een verder vierkante vormgeving. Weet u al goed waar u naar zoekt en is de douchecabine 80x80 qua afmetingen de beste keuze of wilt u online inspiratie opdoen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Complete douchecabine 80x80

Uiteraard kunt u online een complete douchecabine 80x80 kopen, u hoeft daar de deur niet voor uit. We leveren zowel de douchewanden voor de cabine als de verschillende bevestigingsmaterialen mee. Dat betekent dat u er zelf mee aan de slag kunt en u de douchecabine 80x80 in elkaar kunt zetten. Zoekt u specifiek naar een 80x80 kwartronde douchecabine of een ander model? Blader op uw gemak door ons assortiment, wij zorgen ervoor dat u online de cabine van uw keuze kunt bestellen.

Douchecabine met draaideur of hoekinstap

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een douchecabine 80 x 80 met draaideur, een douchecabine 80x80 met hoekinstap of een douchecabine 80x80 kwartrond. Afhankelijk van uw voorkeur heeft u de keuze uit verschillende modellen. Ze zorgen ervoor dat u de douche gemakkelijk vanuit de hoek binnen kunt stappen of er sprake is van een draaideur die zich gemakkelijk laat openen. Wij bieden u de keuze uit verschillende 80x80 cm douchecabines, altijd gemaakt van uitstekende materialen en gemakkelijk zelf in elkaar te zetten.

80x80 douchecabine kopen

Wilt u een 80x80 cm douchecabine kopen of bent u benieuwd hoeveel ruimte u daarin heeft? Het is verstandig om op voorhand eens in een douchecabine 80x80 te gaan staan, zodat u zelf kunt ervaren of dat voor u een goede keuze vormt. Vervolgens kunt u de cabine online kopen, zodat u daar een scherpe prijs voor betaalt. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Dat betekent dat u de douchecabine 80x80 snel in huis heeft, zonder dat u daar aan de andere kant eerst zelf de deur voor uit hoeft.