Douchecabine 90x90

Wilt u een nieuwe douchecabine van 90x90 centimeter kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan cabines. De afmeting 90x90 is geschikt voor de meeste badkamers. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw nieuwe douche? Bekijk ons advies over douchecabines.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Een douchecabine van 90x90: geschikt voor de meeste badkamers

Een douchecabine met afmeting van 90x90 is een erg populaire keuze en het past in de meeste badkamers. De kans is dus groot dat het ook in uw badkamer zal passen! Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan douches. Zo is de kans groot dat er een perfecte optie voor u tussen zit!

Trend: een douchecabine in zwart 90x90

Wat in een badkamer erg trendy is, is een douchecabine in zwart van 90x90 centimeter. Het zorgt namelijk voor een elegante en moderne uitstraling in uw badkamer. In ons assortiment vindt u verschillende varianten. Er zijn opties met zwarte rasters, wat erg modern is. Houdt u van iets subtiels? Dan zijn er douchecabines met een zwart handvat en zwarte scharnieren beschikbaar. Als u een unieke uitstraling wilt hebben, dan zijn er ook opties met rookglas. Dan is de volledige cabine donker, wat erg chique oogt!

Een complete douchecabine van 90x90 centimeter: de vormen

Als u een complete douchecabine van 90x90 centimeter aanschaft, dan heeft u keuze uit een aantal vormen. In de webshop vindt u kwartrond, vierkant of een vijfhoek. Welke vorm u kiest, hangt natuurlijk voornamelijk af van uw persoonlijke voorkeur. Toch brengen de vormen ook andere voordelen met zich mee. Wij raden het bijvoorbeeld aan om te kijken naar een kwartronde douchecabine als u een kleine badkamer heeft. Dit zorgt er voor dat er wat extra loopruimte overblijft. U kunt uiteraard ook voor de klassieke vierkante vorm gaan. Dit is één van de meest populairste vormen als het gaat om douchecabines. Het aanbod is dan ook erg breed. Als u een uniekere vorm wenst, dan is een vijfhoek een geschikte optie voor u!

Het glas van de douchewand van 90x90 centimeter

Het glas van een douchewand van 90x90 centimeter kan grotendeels de uitstraling van de cabine bepalen. Er bestaan namelijk verschillende soorten afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor helderglas. Deze optie wordt het vaakst gekozen. Zoals de naam al zegt is het helder en kunt u er dus doorheen kijken. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Vindt u het belangrijk dat u niet helemaal zichtbaar bent tijdens het douchen? Dan kunt u kiezen voor matglas of helder/matglas. Als u een unieke wand wilt, dan kunt u eens kijken naar rookglas. Dit is donker, wat erg elegant oogt.

Een douchecabine compleet met douchebak 90x90

Wilt u een douchecabine compleet met douchebak van 90x90 centimeter? Dan kunt u ook een blik werpen op onze douchebakken! U kunt deze los kopen, zodat de hele cabine naar wens is. Er bestaan namelijk verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld een lage of een hoge douchebak. Deze zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Kiest u dus voor een zwarte douchecabine? Dan kunt u dit mooi combineren met een zwarte douchebak!

Douchecabine 90 x 90 kopen?

Douche Concurrent heeft een breed assortiment als het gaat om een douchecabine van 90 x 90 centimeter. Wilt u liever even de cabines in het echt bekijken? Dat kan! Wij zien u dan graag in één van onze showrooms. Onze specialisten kunnen u dan passend advies geven.

Veelgestelde vragen over douchecabines 90x90

Wat voor type deur moet ik kiezen?

Welke deur geschikt is voor u, hangt deels samen met de grootte van uw badkamer? U kunt kiezen uit twee soorten, een draai- of schuifdeur. Heeft u een kleine badkamer of weinig loopruimte? Dan kunt u het best kiezen voor een schuifdeur. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet nog meer ruimte nodig heeft dan de 90x90 centimeter. Als u meer ruimte heeft, dan kunt u kiezen voor een draaideur. U moet er dan alleen rekening mee houden dat de deur naar buiten opent. Om deze reden raden wij een draaideur dus niet aan in een kleine ruimte. Het zorgt er namelijk voor dat u nodig minder bewegingsruimte heeft in de badkamer.

Welke hoogte moet ik kiezen bij een douchecabine 90x90?

De meest gebruikte hoogte als het gaat om een douchecabine, dat is 200 centimeter. De meeste huizen zijn zo gebouwd dat deze hoogte gemakkelijk past. Heeft u een badkamer met een lager plafond? Dan raden wij aan om te kiezen voor een hoogte van 195 centimeter. De laagste optie bij Douche Concurrent is 185 centimeter. Bent u iets langer? Dan kunt u beter gaan voor een hogere wand, bijvoorbeeld 210 of 220 centimeter.

Wat voor type instap is aan te raden?

Als het gaat om een douchecabine, kiezen de meesten voor een hoekinstap. Dit houdt in dat u de douche instapt via de hoek, vaak door middel van twee deuren. Er zijn echter ook een aantal opties om de douche te betreden via een zij- of voorinstap. Zoals de naam al zegt, kunt u binnenstappen via één van de zijkanten. Welke instap aan te raden is, ligt volledig aan uw persoonlijke voorkeur. De één is niet beter dan de ander. Het is vaak zo dat een zij- of voorinstap één deur heeft, en een hoekinstap heeft vaak twee deuren. U kunt dus zelf bepalen welke van de twee u mooier vindt!