Douchecabine 90x90

Bent u op zoek naar een douchecabine van 90x90 cm? Een douchecabine van 90x90 cm is een fijne afmeting om in de badkamer te plaatsen. Bekijk ons ruime assortiment douchecabines van 90x90 cm en vergelijk de verschillende soorten douchecabines. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Douchecabine 90x90 cm kopen? Het is de meest populaire maat in Nederland, u zorgt er met deze afmetingen voor dat u voldoende de ruimte heeft. Bovendien kunt u er hiermee voor zorgen dat u in de badkamer voldoende ruimte overhoudt voor bijvoorbeeld de wasbak of een (tweede) toilet. De 90x90 cm douchecabine is beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Dankzij onze goedkope douchecabines en scherpe aanbiedingen kunt u online een douchecabine 90x90 kopen, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor hoeft te betalen.

Complete douchecabine 90x90

Een complete douchecabine 90x90 kopen, zodat u alles in huis heeft om die vervolgens zelf in elkaar te zetten? Wij leveren alles voor u mee, tot aan de kleinste schroefjes die u nodig heeft om de douchewanden aan elkaar te kunnen bevestigen. Uiteraard heeft u de keuze uit een aantal verschillende modellen, we zorgen er in alle gevallen voor dat u een complete douchecabine 90x90 van ons ontvangt. Dat betekent in de praktijk dat u er meteen mee aan de slag kunt, onafhankelijk van of u kiest voor bijvoorbeeld een hoekinstap of een kwartrond model.

Hoekinstap of kwartrond

Wilt u gebruik maken van een douchecabine 90x90 met hoekinstap of zoekt u naar een douchecabine 90x90 kwartrond? De verschillende modellen hebben zo hun eigen vormgeving en unieke karakter, u kunt bij ons altijd rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Dat geldt uiteraard ook voor de entree van de 90x90 douchecabine. Zoekt u bijvoorbeeld naar een douchecabine 90x90 met schuifdeur? Deze werkt op een eenvoudige manier en dankzij de hoge kwaliteit van de materialen is er maar minimaal onderhoud benodigd. We helpen u op die manier te zorgen voor een hoogwaardige douchecabine, waar u een scherpe prijs voor betaalt.

Douchecabine 90x90 aanbiedingen

Benieuwd naar onze douchecabine 90x90 aanbiedingen of wilt u direct een goedkope douchecabine 90x90 op de kop tikken? U bent bij ons online aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat u een scherpe prijs betaalt voor de modellen van hoge kwaliteit. U kunt online een douchecabine 90x90 kopen, dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u de verschillende modellen op een rij zetten. Blader er op uw gemak doorheen, wij gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat u uw douchecabine van 90x90 cm zo snel mogelijk in huis heeft.