Douchecabine Rechthoek

Artikelen 1 tot 24 van 131 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 131 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rechthoekige douchecabine kopen? Een douchecabine in een rechthoek biedt over het algemeen wat meer ruimte dan de vierkante modellen en de kwartronde cabines. U zorgt er wat dat betreft voor dat u de vrijheid heeft om u bijvoorbeeld in de breedte wat gemakkelijker te bewegen. De rechthoekige douchecabine vormt wat dat betreft een populaire keuze, u kunt desgewenst gebruik maken van een vaste achterwand. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, we maken het u graag gemakkelijk door u die online met elkaar te laten vergelijken.

Complete rechthoekige douchecabine

U kunt online een complete rechthoekige douchecabine kopen, we leveren er alles bij wat u nodig heeft. Het gaat uiteraard om de verschillende panelen, net als een eventuele achterwand indien u daar gebruik van wenst te maken. Wilt u er met de douchecabine voor zorgen dat de wand niet zal beschadigen, bijvoorbeeld omdat er geen tegelwerk zit? U kunt in dat geval gebruik maken van een rechthoekige douchecabine met vaste achterwand. We leveren die uiteraard ook meteen mee, net als de verschillende materialen die u nodig heeft om alles op de juiste wijze te kunnen bevestigen.

Douchecabine in een rechthoek

Zowel de montage als de bevestiging zit op een eenvoudige wijze in elkaar, u kunt de rechthoekige douchecabine gewoon zelf plaatsen. Het resultaat? Een douchecabine in een rechthoek, waarmee u bijvoorbeeld in een smalle badkamer toch optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die er beschikbaar is. De douchecabine is dan breder dan dat deze diep is. U kunt er daardoor zonder problemen voor langs blijven lopen, terwijl u binnen in de rechthoekige douchecabine voldoende ruimte heeft om u vrij te kunnen bewegen. Uiteraard zijn er rechthoekige douchecabines met een schuifdeur of met een reguliere draaideur beschikbaar, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uit gaat.

Rechthoekige douchecabine met achterwand

Wenst u specifiek een rechthoekige douchecabine met achterwand te kopen? U kunt die eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er vervolgens vlot de beschikking over heeft. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met een vaste achterwand. U zorgt er daarmee voor dat de wand erachter geen last zal hebben van het water. Zit er tegelwerk tot aan het plafond? Dan heeft u er in de meeste gevallen geen vaste achterwand bij nodig. U kunt dan een rechthoekige douchecabine zonder vaste achterwand bestellen, die zich tevens gemakkelijk en stabiel in elkaar laat zetten.