Douchecabine Kwartrond

Wilt u een kwartronde douchecabine kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment kwartronde douchecabines bij Douche Concurrent. Let bij de aanschaf goed op de afwerking van het glas en het profiel en vergelijk de verschillende prijzen. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Op zoek naar een kwartronde douchecabine? De douchecabine met kwartronde vormgeving is populair in Nederland, bijvoorbeeld om u daarmee optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. De douchecabine heeft een achterwand en zorgt er met de kwartronde afwerking aan de voorzijde voor dat u er gewoon voor langs kunt blijven lopen in een kleine ruimte. In de douchecabine zelf ervaart u een ruimtelijk gevoel, bijvoorbeeld met de modellen van 90x90 cm of 100x100 cm.

Complete kwartronde douchecabine

U kunt online een complete kwartronde douchecabine kopen, waarmee we er graag voor zorgen dat u alles in huis kunt halen. Bent u specifiek op zoek naar een douchecabine met een kwartronde vormgeving met schuifdeur? De deur schuift dan in de ronde vorm mee en zorgt ervoor dat u gemakkelijk naar binnen kunt stappen. Er zijn daarnaast kwartronde douchecabines beschikbaar die u door middel van klapdeuren kunt openen. Vergelijk de mogelijkheden online, zodat u de kwartronde douchecabine kunt kopen die het best aansluit bij uw specifieke wensen.

Kwartronde douchecabine 90x90

Een kwartronde douchecabine is onder andere beschikbaar in 90x90 cm, een van de populaire maten in Nederland. Wenst u een douchecabine met kwartronde vormgeving die wat ruimer is? Kies dan voor 100x100 cm, u heeft dan net wat meer ruimte in de cabine zodat u meer vrijheid zal ervaren. Uiteraard kunt u in de beide gevallen gebruik maken van een kwartronde douchecabine met glas, zodat u er gemakkelijk doorheen kunt kijken. Er zijn modellen met een speciale bewerking van het glas beschikbaar, waardoor u wat meer privacy zal ervaren.

Douchecabine met achterwand en glas

De douchecabine met kwartronde vormgeving is beschikbaar met een achterwand, u kunt er daarmee voor zorgen dat de tegels niet aangetast zullen worden. Water in de douche bevat kalk, het is van belang om de achterwand of de tegelwand goed schoon te houden. Wilt u gebruik maken van een douchecabine met glas? Het gaat om veiligheidsglas, dat speciaal is ontwikkeld om in de douchecabine te kunnen gebruiken. Blader op uw gemak door de verschillende kwartronde douchecabines die er beschikbaar zijn, u heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Uiteraard kunt u de douchecabines met een kwartronde vorm gewoon online bestellen, wij gaan er direct voor u mee aan de slag zodat u die vervolgens vlot in huis heeft.