Douchecabine vijfhoek 90x90 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine vijfhoek 90x90 cm? Bekijk dan het ruime assortiment vijfhoekige douchecabines van 90x90 cm bij Douche Concurrent. Kijk goed naar de verschillende afwerkingen van het glas, maar ook de dikte hiervan. Vergelijk de verschillende modellen. Meer weten? Lees ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

19 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

19 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine vijfhoek 90x90 cm

De douchecabine vijfhoek 90x90 cm is een unieke verschijning. Anders dan de vierkante of kwartronde douchecabine, biedt de vijfhoekige douchecabine een creatieve uitstraling, wat past in meerdere badkamerstijlen. De strakke hoeken zorgen voor een moderne look, terwijl er ook meer ruimte is voor het looppad. Op deze manier is de douchecabine vijfhoek 90x90 cm ook een ruimtebesparende douchecabine. De aparte vorm is een prachtige toevoeging aan de badkamer.

Douchecabine op de tegelvloer of douchebak?

Wilt u een douchecabine vijfhoek 90x90 cm in uw badkamer plaatsen? Kies er bijvoorbeeld voor om de douchecabine direct op de tegelvloer te plaatsen. Hierdoor kunt u uw tegelvloer over de gehele badkamer door laten lopen, wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Of plaats uw douchecabine vijfhoek 90x90 cm op een douchebak van hetzelfde formaat, zodat deze het water goed op kunt vangen. Een lage douchebak is daarnaast ook een erg stijlvolle oplossing.

Douchecabine vijfhoek 90x90 cm met antikalk coating

Na de aanschaf is het belangrijk om uw douchecabine vijfhoek 90x90 cm goed te onderhouden. Zo heeft u zo min mogelijk last van kalkaanslag op uw douchecabine. Kijk daarom bij de aanschaf van de douchecabine ook naar een eventuele antikalk coating, ook wel eens Nano coating genoemd. Deze coating zorgt voor een waterafstotend laagje op het glas, zodat ook kalk zich moeilijk kan hechten. Met deze coating heeft u uw douchecabine vijfhoek 90x90 cm binnen no-time weer schoon gemaakt.

Veiligheidsglas of kunststof?

Wanneer u een douchecabine vijfhoek 90x90 cm wilt kopen, kunt u kiezen voor veiligheidsglas of kunststof glas. Alle glazen douchecabines zijn standaard van veiligheidsglas gemaakt, zodat u hier veilig gebruik van kunt maken. Dit soort glas is namelijk wel 5x zo sterk dan normaal glas. De andere optie is een douchecabine vijfhoek 90x90 cm van kunststof glas. Het voordeel van kunststof is dat dit materiaal minder zwaar en minder kwetsbaar is. Een glazen douchecabine vijfhoek 90x90 cm blijft wel langer mooi.

Douchecabine vijfhoek 90x90 cm kopen

Wilt u een douchecabine vijfhoek 90x90 cm kopen, zodat u én ruimte bespaart én alle ruimte heeft om te douchen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Douche Concurrent. Hier vindt u veel verschillende modellen. Let op de verschillende afwerkingen van het profiel en het glas. Wilt u de geschikte douchecabine vijfhoek 90x90 cm bestellen? Dat kan gewoon vanuit uw eigen stoel, via de webshop. Wij zorgen ervoor dat u de douchecabine zo snel mogelijk bezorgd krijgt.