Douchedeur 70x190 cm

Bent u op zoek naar een mooie douchedeur 70x190 cm? Deze douchedeur is ideaal voor kleinere badkamers. Gemakkelijk in een nis te plaatsen, waardoor u de doucheruimte netjes waterdicht maakt. Bekijk onze douchedeuren 70x190 cm en vergelijk de verschillende modellen. Meer weten? Lees hier ons advies over douchedeuren.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Douchedeur 70x190 cm

Een douchedeur 70x190 cm is een praktische douchedeur, ideaal voor kleinere badkamers. Met de douchedeur kunt een doucheruimte van 70 cm gemakkelijk afsluiten, waardoor het water niet in de rest van de badkamer kan komen. Bekijk de verschillende varianten douchedeuren 70x190 cm in ons assortiment en vergelijk ze goed met elkaar. En met de filters vindt u zo de juiste douchedeur die goed bij uw badkamerstijl past.

Bespaar ruimte met een schuifdeur 70x190 cm

Heeft u een kleine badkamer en bent u op zoek naar een douchedeur die hierin past? Kies dan voor een douchedeur 70x190 cm. Gemakkelijk in een nis te plaatsen en met 190 cm niet zo hoog. Bespaar nog meer ruimte met een schuifdeur, waarmee u geen rekening hoeft te houden met een opslaande deur. U schuift de delen gewoon langs elkaar heen. Verkrijgbaar in 2 of 3 delen en met helder glas of chinchillaglas voor extra privacy.

Douchedeur 70x190 cm kopen in de aanbieding

Wilt u een douchedeur 70x190 cm kopen? Bekijk rustig ons uitgebreide assortiment en vergelijk de verschillende varianten en natuurlijk prijzen. Vergeet ook niet te kijken bij onze douchedeur aanbiedingen, voor de scherpste prijzen. En heeft u vragen over een douchedeur 70x120 cm? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over onze douchedeuren van 70x190 cm.