Douchedeur 90x190 cm

Wilt u uw doucheruimte om een gemakkelijke manier afsluiten? Dan is een douchedeur 90x190 cm een ideale keuze. Gemakkelijk te plaatsen op de tegelvloer of een douchebak en verkrijgbaar in verschillende modellen. Let bij de aanschaf goed op de afwerking van het glas. Meer weten? Lees hier ons advies over douchedeuren.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Douchedeur 90x190 cm

Bent u op zoek naar een douchedeur, waarmee u gemakkelijk de doucheruimte kunt afsluiten? Een douchedeur 90x190 cm is daarvoor de ideale oplossing. De douchedeur sluit uw doucheruimte volledig af, zodat de rest van uw badkamer netjes droog blijft. U stapt de douche in en uit via een ruime draaideur of via een ruimtebesparende schuifdeur of vouwdeur. Bekijk het uitgebreide assortiment douchedeuren van 90x190 cm en vergelijk de verschillende modellen.

Helder glas voor meer ruimtelijkheid

Een douchedeur 90x190 cm kopen? Bekijk dan de douchedeuren met diverse soorten glas. Een douchedeur 90x190 cm is een fijne douchedeur, waarbij het heldere glas zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Wilt u liever wat extra privacy? Dan is een douchedeur 90x190 cm gemaakt van chinchilla of druppel glas ook een goede keuze. Het is hierbij lastiger om door de deur heen te kijken, waardoor u meer privacy heeft tijdens het douchen.

Douchedeur 90x190 cm kopen bij Douche Concurrent

Een douchedeur 90x190 cm bestellen kan snel en voordelig in de webshop van Douche Concurrent. Wij zorgen altijd voor een ruim assortiment, ook voor de douchedeuren van 90x190 cm groot. Plaats de douchedeur gemakkelijk in een nis met behulp van de stijlvolle muurprofielen en zorg zo dat er geen douchewater meer buiten uw douche komt. Bijvoorbeeld met één of meerdere deuren. Nadat u uw favoriete douchedeur 90x190 cm heeft besteld, gaan wij hier direct mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.