Douchedeur met Schuifdeur

Wilt u een douchedeur met schuifdeur kopen? We helpen u graag op weg met het juiste advies. Ga eerst na wat voor afmetingen u nodig! U heeft keuze uit douchedeuren voor kleine of grote badkamers. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Elke douchedeur met een schuifdeur heeft kwalitatief veiligheidsglas.

37 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

37 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een douchedeur met schuifdeur kopen? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een douchecabine 90 x 90cm met een schuifdeur, zodat u ook in een compacte badkamer toch mee dan voldoende de ruimte heeft. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment glazen schuifdeuren voor in de badkamer. Het is het alternatief voor de douchedeur met draaideur, op basis van een pendel die naar links of naar rechts open zal draaien. Blader door de verschillende douchewanden met schuifdeuren en zorg voor een exemplaar op maat. Uiteraard kunt u de douchedeuren eenvoudig zelf bevestigen, we leveren een handige handleiding mee met uitgebreide instructies.

Douchedeur met schuifdeur op maat

Gebruik maken van een douchedeur met schuifdeur? Zorg ervoor dat u een model op maat bestelt, zodat deze goed past in de douche die u heeft staan of waar u gebruik van wilt maken. We leveren douchedeuren van de hoogst mogelijke kwaliteit, zowel in helder als in mat glas. Wilt u graag een doorzichtige schuifdeur in de badkamer plaatsen of dient het glas mat te zijn en de inkijk te beperken? De douchedeuren met schuifdeuren schuiven naar een van de beide zijkanten en zorgen er daarmee voor dat u eenvoudig kunt instappen of weer uit de douche kunt stappen.

Douchedeur schuif 3-delig

Specifiek op zoek naar een douchedeur met schuif in een 3-delige uitvoering? De douchedeur met schuifdeur zal dan in 3 delen open schuiven en zorgen voor een harmonica-effect. Het zorgt ervoor dat u zo min mogelijk ruimte nodig heeft, terwijl u toch gebruik kunt maken van een relatief ruime douche. Het is de moeite waard om de douchedeur met schuifdeur te vergelijken met bijvoorbeeld de douchedeur met een draaideur op basis van een pendel. U krijgt een goed beeld van de verschillende douchedeuren die er beschikbaar zijn, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Glazen schuifdeur in de badkamer

We maken het u graag gemakkelijk met de douchedeur met schuifdeur van glas. We zorgen voor een glazen schuifdeur van hoge kwaliteit, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Bekijk de 3-delige schuifdeuren en de andere modellen, bijvoorbeeld geschikt voor een douchecabine met een hoekinstap. Een hoek schuifdeur bestellen of op zoek naar de andere douchedeuren met schuifmechanisme die er beschikbaar zijn? U kunt online een douchedeur met schuifdeur bestellen, wij gaan er meteen mee aan de slag. Vervolgens heeft u de schuifdeur van glas voor in de badkamer zo snel mogelijk tot uw beschikking.