Douchedeur met Vouwdeur

Wilt u een douchedeur met vouwdeur kopen? We helpen u graag op weg met deskundig advies. U heeft keuze uit een assortiment douchedeuren met vouwdeuren voor kleine of grote badkamers. Ga na wat voor afmetingen u nodig! Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Elke douchedeur met een vouwdeur heeft kwalitatief veiligheidsglas.

19 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

19 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Mooie vouwdeuren voor de douche maken het eenvoudig om comfortabel in te stappen, zelfs wanneer er relatief weinig ruimte beschikbaar is. Lukt het niet om de douchedeuren naar de zijkant weg te schuiven en is de badkamer te klein om die open te laten klappen? De vouwdeuren voor de douche vormen dan een uitstekend alternatief. Het lukt daarmee om de douchecabine te openen, zonder dat er ruimte aan de zijkant of aan de voorkant beschikbaar hoeft te zijn.

Vouwdeur in de douche

Een vouwdeur in de douche is beschikbaar in een aantal diverse uitvoeringen. Op zoek naar een compacte vouwdeur van 90 x 90cm of specifiek op zoek naar 80 x 80cm? Dankzij de verschillende modellen valt daar eenvoudig online een keuze uit te maken. Bovendien kunt u gebruik maken van een douche vouwdeur in chroom met zilver hoogglans, bijvoorbeeld voorzien van helder glas. U heeft de uitstraling van de douche op die manier gewoon zelf in de hand, terwijl u er met de vouwdeuren voor de douche tevens voor kunt zorgen dat er geen kostbare ruimte verloren zal gaan.

Online vouwdeuren kopen

De vouwdeuren voor de douche kunt u gewoon online kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om goed te kijken naar het formaat van de douchecabine die u gebruikt. Gaat het om 80 x 80cm of 90 x 90cm? Er zijn dan vouwdeuren van 90 x 150 cm of 80 x 150 cm beschikbaar, zodat die er zonder problemen in zullen passen. De geschikte douchedeur met vouwdeur kunt u eenvoudig in de webshop bestellen.

Meer weten over een van de douche vouwdeuren of benieuwd naar de verzending daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we graag meer over de grootst mogelijke zorg waarmee we dat doen.