Douchekop

Wilt u een douchekop kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchekoppen. Let bij het kopen van een douchekop op het materiaal en vorm. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

109 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

109 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De douchekop bepaalt de waterstralen in de douche en is daarmee verantwoordelijk voor een belangrijk onderdeel in de badkamer. U heeft de keuze uit grote douchekoppen voor een regendouche en kleinere handdouches die u specifieker kunt richten. Bekijk de verschillende douchekoppen met slang die u online kunt kopen, net als de modellen die u op een bestaande doucheset kunt aansluiten. We zorgen er met het grote assortiment van topmerken zoals Wiesbaden voor dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Grote douchekop met slang

Bekijk bijvoorbeeld de grote douchekoppen met slang, net als de kleinere douchekoppen die u binnen een regendouche kunt gebruiken als handdouche. Specifiek op zoek naar messing en chroom of wellicht RVS? Stem de gebruikte materialen af op de rest van de douche en de materialen die u in de badkamer gebruikt. Op die manier kunt u een douchekop kopen die mooi aansluit bij de rest van het ontwerp. Bekijk de grote douchekop voor een weldadige ervaring onder de douche en bekijk de douchekoppen met slang die u direct op de uitloop van de kraan kunt aansluiten.

Douchekop kopen

Een grote douchekop kopen of op zoek naar een onderdeel met slang binnen een complete set? Bekijk de verschillende douchekoppen bij ons uit het assortiment, we zorgen er daarmee voor dat u de keuze heeft uit diverse merken, materialen en modellen. De douchekop kunt u combineren met een glijstangset en bijvoorbeeld een douchearm of doucheslang, zodat u de complete doucheset naar wens kunt samenstellen. Bij Douche Concurrent kunt u uw douchekop eenvoudig bestellen. Bekijk bovendien onze douche accessoires in dezelfde materialen.