Doucheset

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doucheset kopen voor uw badkamer

Doucheset kopen - De relevantie van een doucheset is waarschijnlijk het hoogst in vergelijking met de rest van de douche. De doucheset bepaalt namelijk wat voor waterstraal je hebt en reguleert de temperatuur van het water. Natuurlijk zijn er douchesets met meerdere standen, waardoor u de waterstraal kunt aanpassen aan uw gemak.

Een doucheset bestaat uit een douchekop, doucheslang en een douchestang waaraan je de douchekop kunt ophangen. Het grote voordeel van een doucheset is dat u de verschillende onderdelen niet meer los hoeft te kopen en samenstellen. Onze douchesets zijn in staal en chroom verkrijgbaar. Maar voor een echte wellness-ervaring ga je voor een douchekolom. Deze exclusieve doucheset maakt uw badkamer excentriek en exclusief.

Doucheset samenstellen is kinderlijk eenvoudig

Deze douchesets zijn van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard is dit niet ten koste van het design gegaan. De douchesets hebben een keramische binnenwerk die ervoor zorgen dat de doucheset robuust is. Voor een spotgoedkope prijs heeft u een eersteklas doucheset.

U kunt uw doucheset zelf samenstellen. U kunt kiezen tussen een ronde, ovale of vierkante douchekop. Daarnaast kunt u een doucheset nemen met of zonder zijdouche. Uw doucheset assembleren gebeurt uiteraard in de juiste prijsklasse.

Goedkope doucheset

De voordelen van douchesets zijn dat ze voordeliger zijn dan inbouwsets en daarnaast zijn ze heel makkelijk te installeren. Ook zijn onze douchesets waterbesparend. Naast het feit dat dit goed voor het milieu is, bespaart u ook op uw energiekosten. Bestel nu hierboven jouw doucheset naar wens!