Hoofddouche

Wilt u een hoofddouche kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment hoofddouches. Let bij het kopen van een hoofddouche op het materiaal. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De hoofddouche vormt de douchekop waar u onder kunt plaatsnemen in de douchecabine, de inloopdouche of de andere douche die u gebruikt. Zoekt u naar een regendouche of vindt u het juist van belang om gebruik te maken van een waterbesparende douchekop? Binnen de hoofddouches heeft u de keuze uit een aantal verschillende modellen. We zorgen voor een uitgebreid aanbod. Dankzij de stortdouche aanbiedingen en de rest van onze outlet betaalt u standaard een scherpe prijs voor de hoofddouche. Gebruik maken van een inbouwmodel dat u op een nette manier weg kunt werken of zoekt u naar een opbouw douche in bijvoorbeeld RVS of chroom? We zorgen er met de verschillende hoofddouches voor dat u een mooi exemplaar kunt aanschaffen dat bijdraagt aan de uitstraling van uw badkamer.

Inbouw hoofddouche

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een inbouw hoofddouche. Dit zijn stijlvolle modellen die u in het plafond kunt wegwerken of waarbij u de douchekop tegen de wand kunt bevestigen. De leidingen bevinden zich in de wand en/of het plafond, zodat het water daar via een onzichtbare route naartoe stroomt. Het water lijkt uit het plafond of de wand te komen, zodat er met de inbouw hoofddouche een stijlvol geheel ontstaat in de badkamer.

Regendouche als hoofddouche

Binnen de hoofddouches heeft u de keuze uit een aantal verschillende douchekoppen. De hoofddouche voor in de badkamer is beschikbaar als regendouche of in de vorm van een kleinere handdouche, die u dankzij de slang ook gemakkelijk los kunt halen. Zoekt u naar een plafond douchekop en mag die best wat groter zijn om er ontspannen onder plaats te kunnen nemen? Het is de moeite waard om de verschillende hoofddouches goed met elkaar te vergelijken en daar op uw gemak een keuze uit te maken. Vervang de huidige hoofddouche die u heeft zitten of ga voor de nieuwe douche op zoek naar een mooi model dat u aan weet te spreken.

Waterbesparende hoofddouche kopen

Tegenover de regendouche staat aan de andere kant de waterbesparende hoofddouche. U zorgt er daarmee voor dat u wat minder water gebruikt, terwijl u aan de andere kant toch op een fijne wijze onder de douche plaats kunt nemen. Een hoofddouche bestellen doet u eenvoudig online. Welk model u ook kiest, wij zorgen ervoor dat we de verzending van de hoofddouche naar uw adres zo snel mogelijk in orde maken. Dat betekent in de praktijk dat u snel de beschikking heeft over de nieuwe hoofddouche. U kunt die monteren met onze handleiding of dat overlaten aan de vakman die u daarmee van dienst zal zijn.