Doucheput

Artikelen 1 tot 24 van 52 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 52 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doucheput kopen

De doucheput zorgt voor de aansluiting op de afvoer, die u daarmee op een nette wijze kunt afwerken. Het doucheputje heeft bijvoorbeeld het formaat van een van de tegels en zorgt er daarmee voor dat u de vloer netjes kunt afwerken en u daar gewoon op kunt staan. Ondertussen zorgt het doucheputje ervoor dat het water netjes wordt afgevoerd en via de afvoer kan verdwijnen. Het is van belang de doucheput regelmatig schoon te maken en die van tijd tot tijd te vervangen, zodat het water netjes weg zal blijven lopen.

Doucheputje vervangen

Loopt het water niet goed meer weg, is er een beschadiging aan het doucheputje ontstaan of heeft u het idee dat er betere modellen beschikbaar zijn? U kunt dan de doucheput vervangen. Dit is op zich niet moeilijk, aangezien het gaat om een opbouwdeel binnen de douche. Er is sprake van een afvoer onder de doucheput, u kunt de put er als het ware gewoon op plaatsen. Door de doucheput goed vast te drukken zit deze stevig op z’n plek. U kunt er vanaf dat moment op staan en gebruik van maken zoals u dat gewend bent.

Doucheput met deksel

De doucheput bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen. Het is aan de ene kant het onderdeel in de douche dat ervoor zorgt dat het water z’n weg vindt naar de afvoer, daarnaast is het een mooi afgewerkt onderdeel met een deksel. Het deksel zorgt ervoor dat de doucheput bijvoorbeeld een mooie RVS uitstraling heeft. Onder dat deksel zorgt het doucheputje ervoor dat het water in de afvoer terecht zal komen en dat het uit de douche weg kan stromen. Heeft u last van een doucheput die stinkt of lijkt deze verstopt? Het is van belang die goed schoon te maken en op tijd te vervangen.

Doucheputje kopen

U kunt online een nieuwe doucheput kopen, zowel om de huidige te vervangen als voor een nieuwe douche die u plaatst. U zorgt er met een doucheputje voor dat het water netjes weg kan lopen en in de afvoer terecht zal komen. Als alternatief voor de doucheputten zijn er tevens douchegoten met roosters beschikbaar, bijvoorbeeld voor een inloopdouche of een douchecabine zonder douchebak. Bekijk online onze doucheputten en bestel die online, wij gaan er vervolgens meteen voor u mee aan de slag en maken de verzending in orde.