Doucheschermen

Wilt u een douchescherm kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment doucheschermen met veiligheidsglas. Let bij het kopen van een douchescherm op zaken als de bevestigingswijze, dikte en kleur van het glas. De kleur en afwerking van het beslag kunnen ook van belang zijn om de douche goed te laten passen bij de badkamer.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 329 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 329 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchescherm kopen

Een douchescherm zorgt voor een mooie inloopdouche. Het is een sierlijke afscheiding van de doucheruimte, zonder dat de ruimtelijke ervaring in de badkamer verloren hoeft te gaan. Door gebruik te maken van een douchescherm met helder glas hoeft deze de ruimte optisch nauwelijks af te scheiden, terwijl u er toch eenvoudig voor zorgt dat er een specifieke ruimte beschikbaar is voor de douche. Bekijk de verschillende doucheschermen in diverse formaten, die u eenvoudig en voordelig online kunt kopen.

Breedte en hoogte van het douchescherm

Een douchescherm kopen dat 1000mm of 1200mm breed is? Het zijn populaire maten, net als het douchescherm in 900mm of 800mm. We zorgen er met de maten tussen 300mm en 1400mm voor dat u een model naar keuze kunt bestellen. Qua hoogte kunt u rekenen op 1950mm of 2000mm, zodat u voor een mooi hoog douchescherm kunt zorgen. Er zijn verschillende kleuren glas beschikbaar, zoals helder glas, melkglas, rookglas, spiegelglas en mat glas. Bekijk de verschillende uitvoeringen van de douchescherm, ook qua dikte (6, 8 of 10mm). We hebben ook douchecabines in de deze diktes

Online een douchescherm kopen

Online een douchescherm kopen? Er zijn speciale schermen beschikbaar met een anti-kalk afwerking, waardoor u daar ondanks hard water minder last van zal hebben. We zorgen er met de topmerken voor doucheschermen voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit, beschikbaar in de hoogte, breedte en dikte die u wenst. Uiteraard kunt u het douchescherm van uw keuze eenvoudig online kopen. We hebben de meeste schermen voor u op voorraad, waardoor we die klaar kunnen maken voor de veilige verzending. Profiteer van onze online aanbiedingen voor douchescherm, waarmee u eenvoudig een mooi scherm kunt kopen zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt. Een douchescherm online bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop.