Douchewand

Wilt u een nieuwe douchewand kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchewanden met veiligheidsglas. Let bij het kopen van een douchewand op de bevestigingswijze, dikte en kleur van het glas. De details mag u niet vergeten. De kleur en afwerking van het beslag zijn ook van belang zijn om alles te laten passen bij het badkamerdesign.

Artikelen 1 tot 24 van 241 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 241 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchewand kopen

Bent u op zoek naar een douchewand of glazen douchewand? Lees hier verder over douchewanden en glazen douchewanden. Sanitair winkel Douche Concurrent biedt een ruim assortiment aan douchewanden en glazen douchewanden. Ook als u inspiratie op wilt doen voor een nieuwe douchewand of glazen douchewand, bekijk alle douchewanden van Douche Concurrent op deze website of kom langs in de showroom in Schiedam.

Douchewanden voor uw badkamer

Douchewanden zijn beschikbaar in verschillende soorten en groottes. Daarnaast kunnen er naar de douchewanden ook zijwanden geplaatst worden in uw douche. Raadpleeg één van de vele bekwame medewerkers in de showroom van Douche Concurrent voor aanvullende informatie over de desbetreffende douchewand. De medewerkers van Douche Concurrent in Schiedam helpen u graag verder bij het kiezen van een douchewand. Vorstelijke luxe met een douchescherm van deze sanitair winkel. Kies de juiste douchewand uit voor uw inloopdouche, of het nu gaat om een normale inloopdouche of een luxe. Sanitair winkel Douche Concurrent in Schiedam heeft voor ieder wat wils. Bij Douche Concurrent kunt u kiezen uit douchewanden met diverse soorten uitstralingen, ze bepaalt u zelf wat voor sfeer u geeft aan uw badkamer, met een toonaangevende douchewand van deze sanitair winkel!

Op zoek naar een luxe glazen douchewand?

U hoeft niet verder te zoeken als u op zoek bent naar een glazen douchewand. Sanitair winkel Douche Concurrent biedt een ruim assortiment aan glazen douchewanden aan. Uiteraard is er bij de productie van glazen douchewanden gebruik gemaakt van een speciaal soort veiligheidsglas, vanzelfsprekend verschilt het per glazen douchewand. Ook zijn er glazen douchewanden welke een anti kalk coating hebben, hiermee wordt u een hoop schoonmaaktijd bespaard. Bent u op zoek naar een glazen douchewand voor uw inloopdouche? Neem een kijkje in de showroom van Douche Concurrent in Schiedam, of kijk in de webshop.

Douchewand aanbieding

Douchewand kopen voor aanbieding prijzen? Bij sanitair winkel Douche Concurrent in Schiedam betaalt u nooit teveel voor uw douchewand- en/of glazen douchewand. Daarom is het motto van Douche Concurrent ook: alleen gratis is goedkoper! Wij kunnen u garanderen dat u bij Douche Concurrent de laagste prijzen voor uw douchewand en glazen douchewand betaalt! Bekijk alle douchewanden en glazen douchewanden via de website of kom een keer langs in de showroom van Douche Concurrent. De medewerkers helpen en informeren u graag verder over alle mogelijkheden voor uw douchewand- en/of glazen douchewand.