Douchewand 100 cm

Wilt u een inloopdouche maken? Bekijk onze douchewanden van 100 cm breed. Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment douchewanden van 100 cm. Kies uit verschillende hoogtes en afwerkingen. Let bij de aanschaf op de dikte van het glas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchewand 100 cm

Een douchewand 100 cm is ideaal om een moderne inloopdouche te creëren. De douchewand houdt het water binnen de doucheruimte en zorgt ervoor dat de rest van de badkamer niet nat wordt. Een douchewand met de breedte van 100 cm past gemakkelijk in de kleinere badkamer en houdt voldoende water tegen.

Daarnaast is een douchewand 100 cm eenvoudig in de badkamer te monteren. Dit kan door middel van een muurprofiel of scharnierpunten. Elke douchewand breder dan 40 cm komt ook met een stabilisatiestang, die u aan de bovenkant van de douchewand en de tegenoverstaande muur bevestigd. Deze zorgt voor extra stevigheid.

Douchewand met zijwand

Wanneer u een douchewand 100 cm koopt, kunt u deze combineren met een handige zijwand. Deze zijwand kan een vaste wand zijn, maar ook een zijwand die u kunt bewegen door middel van een scharnierprofiel. Een douchewand met 2 wanden zorgt ervoor dat het water beter binnen uw inloopdouche blijft.

Douchewand 100 cm muurprofiel of scharnierpunten

Wanneer u de douchewand 100 cm aan de muur wilt bevestigen, kunt u dit met of zonder muurprofiel doen. Het muurprofiel zorgt ervoor dat de wand stevig tegen de muur gezet kan worden. Wanneer u een muurprofiel gebruikt, kunt u de douchewand 100 cm met een speling van 2 centimeter afstellen, zodat de douchewand recht staat. Dit is erg handig wanneer de muur niet helemaal recht staat.

De andere optie is het gebruik van scharnierpunten, twee klemmetjes die u aan de muur bevestigt. Wanneer u de douchewand 100 cm zonder profiel wilt bevestigen, is het noodzakelijk dat de muur kaarsrecht staat. Hierin mag geen speling zitten, anders staat uw douchewand scheef.

Douchewand 100 cm van veiligheidsglas

Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Zo ook de douchewand 100 cm. Veiligheidsglas is vele malen sterker dan normaal glas en breekt minder snel. Mocht het kapot gaan, dan breekt veiligheidsglas in duizenden stukjes, die veel minder scherp zijn dan normaal glas. Zo is de kans een stuk kleiner dat u zich bezeert.

Daarnaast komen de douchewand 100 cm ook in verschillende soorten glas, zoals chinchillaglas, rookglas en melkglas of een combinatie tussen helder glas en melkglas. Elk soort glas heeft weer een andere soort uitstraling en geeft een bepaalde mate van privacy.

Douchewand 100 cm kopen

Een douchewand 100 cm breed koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Een douchewand 100 cm breed bestellen is heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.