Douchewand 110 cm

Wilt u een douchewand van 110 cm breed kopen? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende douchewanden, ook van 110 cm breed. Alle douchewanden zijn van veiligheidsglas gemaakt. Let bij de aanschaf op de dikte van het glas, maar ook op de afwerking van het beslag. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchewand 110 cm

Bent u op zoek naar een douchewand? Dan is een douchewand 110 cm de juiste maat om het douchewater goed tegen te houden. Wanneer u voor kleiner kiest, is de kans groter dat de rest van uw badkamer ook nat wordt. Douchewanden van 110 cm breed vindt u bij Douche Concurrent in verschillende variaties. Kies bijvoorbeeld voor een douchewand van 10 mm dik, voor extra stabiliteit.

Douchewand 110 cm met muurprofiel

De douchewanden van 110 cm zet u gemakkelijk vast aan de muur, door middel van een muurprofiel. Dit is een lange strip, waarmee u zorgt dat de douchewand 110 cm niet om kan vallen. Met een muurprofiel heeft u ongeveer 2 cm speling, zodat uw douchewand 110 cm altijd recht staat. Wanneer uw muur niet helemaal recht is, kunt u dit verschil dus gemakkelijk opvangen.

Maak een moderne inloopdouche

Met een douchewand 110 cm kunt u eenvoudig een moderne inloopdouche in uw badkamer maken. De inloopdouche geeft de badkamer een ruimtelijke en moderne uitstraling. Douche Concurrent adviseert hiervoor een minimale breedte van 110 cm, zodat de rest van uw badkamer droog blijft.

Douchewand 110 cm kopen

Wilt u graag een inloopdouche maken? Koop dan een douchewand 110 cm breed. De breedte is precies goed voor genoeg bewegingsruimte en een droge badkamer. U kunt de douchewand 110 cm eenvoudig online bestellen of kom langs bij onze showroom in Schiedam. Hier staan onze badkamerspecialisten elke dag voor u klaar.