Douchewand 120 cm

Wilt u een douchewand van 120 cm breed kopen? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende douchewanden van 120 cm breed. U heeft keuze uit verschillende designs en afwerkingen, zoals douchewanden met RVS of chromen beslag. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchewand 120 cm

Wilt u graag een inloopdouche kopen? Dan zorgt de douchewand 120 cm ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft. Een douchewand 120 cm breed is de ideale douchewand voor uw inloopdouche. De breedte van 120 cm zorgt ervoor dat het water netjes binnen de doucheruimte blijft. Zo blijft de rest van uw badkamer droog. Een douchewand 120 cm is makkelijk aan de muur of helemaal vrijstaand te monteren. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat de douchewand stevig blijft staan.

Let op de dikte van de douchewand

Bij een douchewand 120 cm is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de wand. De breedte is belangrijk voor de beschikbare ruimte, maar let ook goed op de dikte van de douchewand. Een paar millimeter maakt namelijk al veel verschil. De minimale dikte van de douchewanden die u bij Douche Concurrent kunt bestellen is 6 millimeter. Wilt u graag een dikkere en stabielere wand? Koop dan een douchewand 120 cm van 8 of 10 millimeter dik. Deze breekt minder snel.

Douchewand 120 cm met muurprofiel of scharnierpunten

Wanneer u een douchewand 120 cm breed koopt, kunt u ervoor kiezen deze met een muurprofiel aan de muur te bevestigen of met scharnierpunten. Het muurprofiel is een lange strip over de gehele hoogte van de douchewand en zorgt voor een leuk kleuraccent. Scharnierpunten zijn twee klemmen waarmee u de douchewand 120 cm aan de muur zet. Deze zijn wat subtieler.

Met een muurprofiel heeft u meer speling om de douchewand 120 cm goed recht en waterpas te zetten, mocht uw muur een klein beetje schuin staan. Het alternatief voor een muurprofiel zijn twee of meer klemmetjes die u aan de muur bevestigd. Hiervoor moet uw muur wel kaarsrecht staan.

Douchewand 120 cm van veiligheidsglas

Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Veiligheidsglas is vele malen sterker dan normaal glas en breekt minder snel. Mocht het kapot gaan, dan breekt veiligheidsglas in duizenden stukjes, die veel minder scherp zijn dan normaal glas. Zo is de kans een stuk kleiner dat u zich bezeert.

U kunt kiezen tussen verschillende bewerkingen van het glas. Zo kunt u een douchewanden 120 cm kopen van helder glas, matglas, rookglas of chinchilla glas. Ook heeft Douche Concurrent douchewanden in het assortiment met een combinatie van helder glas en matglas.

Douchewand 120 cm kopen

Een douchewand 120 cm breed koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Een douchewand 120 cm bestellen is heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.