Douchewand 140 cm

Bent u op zoek naar een douchewand van 140 cm breed? Bekijk het assortiment van Douche Concurrent. U heeft keuze uit verschillende douchewanden van 140 cm breed, met allerlei afwerkingen. Let bij de aanschaf op de dikte van het glas en de manier van montage. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 140 cm breed

Een douchewand 140 cm is een glazen wand waarmee u heel makkelijk een inloopdouche kunt maken. Door de doorzichtigheid van de wand oogt de badkamer ruimtelijk en groter. Een douchewand 140 cm breed is de perfecte douchewand om het douchewater binnen de ruimte te houden. Daarnaast heeft u bij dit formaat ook voldoende bewegingsruimte. Let bij de aanschaf ook op de dikte van de douchewand 140 cm. Hoe dikker de douchewand, hoe groter de stabiliteit.

Douchewand 140 cm online bestellen

Wilt u uw perfecte douchewand 140 cm kopen? Ook douchewanden van 140 cm breed en 200 cm hoog zijn heel eenvoudig online te bestellen. Dat kan via de webshop van Douche Concurrent, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Schiedam. Onze badkamerspecialisten staan elke dag voor u klaar.

Verschillende merken voor uw douchewand 140 cm

Douche Concurrent verkoopt douchewanden van gerenommeerde merken. Dat betekent producten van goede kwaliteit. Wilt u een douchewand 140 cm breed bestellen? Bekijk dan de douchewanden van Diamond Line, Best Design, Wiesbaden of Sealskin. Alle merken maken gebruik van veiligheidsglas, zodat u er veilig gebruik van kan maken.