Douchewand 30 cm

Een douchewand van 30 cm breed is perfect als extra wand voor de inloopdouche. U kunt de douchewand aan een andere wand vast zetten of aan de muur monteren. Kies bijvoorbeeld voor een scharnierprofiel, zat u de wand makkelijk heen en weer kunt bewegen. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 30 cm

Wilt u graag een extra douchewand plaatsen? Koop dan een douchewand 30 cm breed. Deze is ideaal om uw inloopdouche iets beter af te sluiten, zodat de rest van uw badkamer droog blijft. U heeft bij Douche Concurrent een keuze uit verschillende soorten douchewanden van 30 cm breed. Alle douchewanden zijn gemaakt van veiligheidsglas, zodat u hier zo veilig mogelijk gebruik van kunt maken.

Douchewand 30 cm met hoekprofiel of muurprofiel

Een douchewand 30 cm kunt u op verschillende manieren monteren. Kies bijvoorbeeld voor een douchewand met een hoekprofiel. Deze kunt u eenvoudig aan een andere douchewand monteren. Zo creëert u een L-vormige doucheruimte. Of kies voor een muurprofiel, zodat u de douchewand 30 cm aan de muur vast kunt maken.

Douchewand 30 cm online bestellen

Het bestellen van een douchewand 30 cm kan heel eenvoudig online. Voeg de douchewand toe aan uw winkelwagen en doorloop de stappen. Na het bestellen gaan wij er direct mee aan de slag. Douche Concurrent zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw douchewand binnen hebt. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze showroom in Schiedam.

Makkelijk schoonmaken met Nano Coating

Een douchewand schoonmaken is een eitje met de Nano Coating. Deze coating zorgt er namelijk voor dat water zo van het glas af druppelt en dat kalk zich niet kan hechten. Een douchewand 30 cm bestellen? Ook deze douchewanden zijn behandeld met de Nano Coating. U hoeft de wand alleen af en toe schoon te maken met een vochtige doek.