Douchewand 30x200 cm

Bent u op zoek naar een extra wand om uw inloopdouche beter af te sluiten? Dan is een douchewand 30x200 cm perfect. U kunt de douchewand aan de muur of aan een andere douchewand monteren. Alle douchewanden van 30x200 cm zijn gemaakt van veiligheidsglas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 30x200 cm

Een douchewand 30x200 cm is het ideale formaat om te gebruiken als extra wand van de inloopdouche. De inloopdouche is namelijk aan minimaal één kant open, waardoor het water makkelijker in de rest van de badkamer kan komen. Wanneer u hier veel last van heeft, is een extra wand een goede oplossing. Een douchewand 30x200 kunt u eenvoudig door middel van een hoekprofiel aan de bredere douchewand zetten, zodat u een soort L-vormige wand maakt.

Douchewanden van veiligheidsglas

Bij Douche Concurrent vinden wij het belangrijk dat u veilig kunt douchen. Daarom zijn al onze douchewanden gemaakt van veiligheidsglas, zo ook de douchewand 30x200 cm. Veiligheidsglas is 5x zo sterk als normaal glas en gaat daarom veel minder snel kapot. Als het toch per ongeluk kapot gaat, breekt het in duizenden kleine stukjes, die ook niet zo scherp zijn. Een stuk veiliger dan die scherpe scherven van normaal glas.

Douchewand 30x200 cm kopen

Douchewand 30x200 cm kopen? Bij Douche Concurrent kunt u uw douchewand 30x200 cm eenvoudig bestellen via de webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat u deze zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Zo kunt u direct van uw douchewand 30x200 cm genieten.