Douchewand 40 cm

Wilt u een extra douchewand plaatsen? Kies dan een douchewand van 40 cm breed. Deze douchewand gebruikt u om de inloopdouche beter af te sluiten. Douche Concurrent biedt douchewanden van 40 cm van verschillende diktes. Let bij de aanschaf op de bevestigingswijze. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

8 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 40 cm

Een smalle douchewand is ideaal om te gebruiken als extra wand voor uw inloopdouche. Een inloopdouche is namelijk aan minimaal één kant open. Wilt u de opening verkleinen? Koop dan een extra douchewand 40 cm. Hiermee blijft de rest van uw badkamer droog, terwijl u kunt genieten van uw inloopdouche.

Creëer ruimte met glazen douchewand 40 cm

Een glazen douchewand 40 cm creëert ruimtelijkheid in de badkamer. Hierdoor oogt de badkamer groter dan met bijvoorbeeld een douchecabine. Dit geldt ook voor de douchewanden van 40 cm. De glazen wand vormt een geheel met de rest van de badkamer. Handig wanneer u een kleine badkamer heeft! Let bij de aanschaf van uw douchewand 40 cm ook goed op de dikte van het glas.

Douchewand 40 cm aan de muur of met hoekprofiel

Bij Douche Concurrent kunt u verschillende soorten douchewanden van 40 cm kopen. Sommige douchewanden kunt u aan de muur bevestigen, terwijl andere douchewanden van 40 cm ook aan een andere douchewand bevestigd kan worden. Bestel in dat geval een douchewand met hoekprofiel. Of kies voor een scharnierprofiel, deze kunt u heen en weer bewegen.

Douchewand 40 cm breed bestellen

Uw favoriete douchewand 40 cm kunt u eenvoudig bestellen bij Douche Concurrent, ook de douchewanden van 40 cm breed. Gewoon online via de webshop of bij ons in de showroom. Wij verkopen douchewanden van 40 cm van gerenommeerde merken, zodat u altijd kiest voor kwaliteit. Heeft u uw perfecte douchewand besteld? Dan zorgen wij ervoor dat deze op tijd bij u wordt bezorgd.