Douchewand 60 cm

Wilt u een douchewand van 60 cm breed kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douchewanden met verschillende afwerkingen. Een douchewand 60 cm breed is ideaal wanneer u een extra douchewand wilt plaatsen. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 60 cm

Met een douchewand maakt u eenvoudig een moderne inloopdouche. Een douchewand 60 cm breed is een smalle douchewand waarmee u makkelijk de doucheruimte beter kunt afscheiden van de rest van de badkamer. Zo zorgt u ervoor dat het water binnen de gewenste ruimte blijft. Een douchewand 60 cm is makkelijk te monteren aan de muur of helemaal vrijstaand. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat de douchewand stevig blijft staan.

Bij Douche Concurrent vindt u douchewanden van 60 cm breed van verschillende merken, zoals Diamond Line, Best Design en Wiesbaden. Zij hebben elk hun eigen afwerking en uitstraling. Zo kunt u de douchewand bestellen die goed bij uw badkamer past.

Let op de dikte van de douchewand 60 cm

Bij een douchewand 60 cm is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de wand. De breedte is belangrijk voor de beschikbare ruimte, maar let ook goed op de dikte van de douchewand, ook bij een douchewand van 60 cm. Een paar millimeter maakt namelijk al veel verschil, qua stabiliteit. De minimale dikte van de douchewanden die u bij Douche Concurrent kunt bestellen is 6 millimeter. Wilt u graag een dikkere en stabielere wand? Koop dan een douchewand 60 cm van 8 of 10 millimeter dik. Deze breekt minder snel.

Douchewand 60 cm van veiligheidsglas

Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Ook de douchewand 60 cm.Veiligheidsglas is vele malen sterker dan normaal glas en breekt minder snel. Mocht het kapot gaan, dan breekt veiligheidsglas in duizenden stukjes, die veel minder scherp zijn dan normaal glas. Zo is de kans een stuk kleiner dat u zich bezeert.

U kunt kiezen tussen verschillende bewerkingen van het glas. Zo kunt u een douchewand 60 cm kopen van helder glas, matglas, rookglas of chinchillaglas. Ook heeft Douche Concurrent douchewanden in het assortiment met een combinatie van helder glas en matglas. Dit geeft wat meer privacy tijdens het douchen.

Nano coating voor douchewand 60 cm

Alle douchewanden bij Douche Concurrent zijn behandeld met nano coating, ook wel bekend als antikalk. Ook de douchewanden van 60 cm breed zijn met de nano coating behandeld. Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlakte waterafstotend is. Het water glijdt hierdoor zo van uw douchewand af, waardoor kalk maar weinig kans heeft om te hechten. Een douchewand met nano coating vergt hierdoor maar weinig onderhoud.

Douchewand 60 cm kopen

Een douchewand 60 cm breed koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Een douchewand 60 cm bestellen is heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.