Douchewand 70 cm

Wilt u een douchewand van 70 cm breed kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douchewanden met verschillende afwerkingen, zoals chroom of RVS. Een douchewand van 70 cm breed is ideaal wanneer u een extra wand wilt plaatsen. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 70 cm

Wilt u graag een inloopdouche kopen? Dan zorgt de douchewand ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft. Een douchewand 70 cm breed is een smalle douchewand waarmee u makkelijk de doucheruimte beter kunt afscheiden van de rest van de badkamer. Zo zorgt u ervoor dat het water binnen de gewenste ruimte blijft. Een douchewand 70 cm is makkelijk te monteren aan de muur of helemaal vrijstaand. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat de douchewand stevig blijft staan.

Bij Douche Concurrent vindt u douchewanden van 70 cm breed van verschillende merken, zoals Diamond Line, Best Design en Wiesbaden. Zij hebben elk hun eigen afwerking en uitstraling. Zo kunt u de douchewand 70 cm bestellen die goed bij uw badkamer past. Ook kunt u douchewanden van 70 cm kopen die u op het bad monteert. Handig wanneer u ook in bad doucht.

Dikte van de douchewand 70 cm is ook belangrijk

Bij een douchewand 70 cm is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de wand. De breedte is belangrijk voor de beschikbare ruimte, maar ook de dikte van een douchewand is erg belangrijk. Hoe dikker de douchewand, hoe stabieler het glas is. De minimale dikte van de douchewanden die u bij Douche Concurrent kunt bestellen is 6 millimeter. Echter adviseren wij te kiezen voor een douchewand 70 cm van minimaal 8 millimeter dik.

Douchewanden met verschillende afwerkingen

Wanneer u een douchewand 70 cm wilt plaatsen, heeft u keuze uit verschillende soorten afwerkingen. Zo kunt u douchewanden met mat of glanzend beslag kopen en gemaakt van verschillende soorten materialen. Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Zo zijn ook de douchewanden 70 cm breed hiervan gemaakt. Doordat veiligheidsglas vele malen sterker is dan normaal glas, breekt het minder snel. Mocht het kapot gaan, dan breekt veiligheidsglas in duizenden stukjes, die veel minder scherp zijn dan normaal glas. Zo is de kans een stuk kleiner dat u zich bezeert.

Nano coating voor douchewand 70 cm

Alle douchewanden bij Douche Concurrent zijn behandeld met nano coating, ook wel bekend als antikalk. Ook de douchewand 70 cm breed is met nano coating behandeld. Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlakte waterafstotend is. Het water glijdt hierdoor zo van uw douchewand 70 cm af, waardoor kalk maar weinig kans heeft om te hechten. Een douchewand met nano coating vergt hierdoor maar weinig onderhoud.

Douchewand 70 cm kopen

Een douchewand 70 cm breed koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Een douchewand 70 cm bestellen is heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.