Douchewand 70x200 cm

Een douchewand is de ideale manier om het water binnen uw inloopdouche te houden. Een douchewand van 70x200 cm gebruikt u als extra afscheiding. Zet uw douchewand vast met het muurprofiel en de stabilisatiestang. De douchewanden zijn gemaakt van veiligheidsglas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchewand 70x200 cm

Met een douchewand kunt u heel makkelijk een inloopdouche maken. Deze douche is aan één kant open, waardoor u zo naar binnen kunt lopen. Wanneer u toch graag de ruimte wat meer af wilt sluiten, is het handig om een extra wand neer te zetten. Een douchewand 70x200 cm is hiervoor zeer geschikt. De breedte van 70cm is breed genoeg om het water binnen de doucheruimte te houden.

Douchewanden 70x200 cm van veiligheidsglas

Wilt u een douchewand 70x200 kopen? Alle douchewanden bij Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit is extra stevig glas, dat bijna niet kan breken. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren, dan breekt het glas in duizenden stukjes, die veel minder scherp zijn dan normaal glas. Zo kunt u veilig gebruik maken van uw douchewand.

Douchewand 70x200 cm van helder glas kopen

Bij Douche Concurrent kunt u veel verschillende douchewanden 70x200 cm bestellen. Hierbij heeft u ook keuze uit verschillende soorten glas. De meest voorkomende soort is helder glas. Wilt u graag meer privacy? Bestel dan een douchewand 70x200 cm van een combinatie tussen helder glas en een strook matglas.

Makkelijk schoonmaken met Nano Coating

Een douchewand 70x200 cm schoonmaken is een eitje met de Nano Coating. Deze coating zorgt er namelijk voor dat water zo van het glas af druppelt en dat kalk zich niet kan hechten. Een douchewand 70x200 cm bestellen? Ook deze douchewanden zijn behandeld met de Nano Coating. U hoeft de douchewand 70x200 cm alleen af en toe schoon te maken met een vochtige doek.