Douchewand 8mm

Bent u op zoek naar een douchewand 8mm dik? Bekijk dan het assortiment van Douche Concurrent. Hier heeft u keuze uit verschillende douchewanden van 8 mm dik. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs. Bijvoorbeeld met een muurprofiel of met scharnierpunten. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 240 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 240 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchewand 8mm

Een douchewand 8mm dik is een goed keuze om een mooie inloopdouche te maken. De douchewand heeft een fijne dikte van 8mm. Dit zorgt ervoor dat de wand stabiel aanvoelt en niet heen en weer wiebelt. Ook is de kans op breken een stuk kleiner. Kies uit verschillende soorten design, zodat de douchewand 8mm goed in uw badkamer past. Ook vindt u bij Douche Concurrent verschillende afmetingen, zoals 90x200, 100x200 en 120x200.

Met muurprofiel of scharnierpunten

Let bij de aanschaf van een douchewand 8mm goed op de manier van montage. Dit kan per douchewand 8mm verschillen. Zo zijn er douchewanden die u door middel van een muurprofiel aan de muur monteert, maar ook wanden die u met scharnierpunten installeert. Deze twee verschillende manieren hebben elk een andere uitstraling.

Douchewand 8mm kopen

Wilt u een douchewand 8mm kopen? U kunt een douchewand van 8mm eenvoudig bestellen bij Douche Concurrent. Zodra we uw bestelling binnen hebben, zorgen we ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kunt u direct van uw douchewand 8mm genieten. Wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze showroom.