Douchewand 80 cm

Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u toch een inloopdouche? Koop dan een douchewand 80 cm breed. Let bij de aanschaf op de dikte van het glas en op de afwerking van het beslag. Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit verschillende douchewanden van 80 cm. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchewand 80 cm

Wilt u graag een inloopdouche kopen? Dan zorgt de douchewand ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft. Een douchewand 80 cm breed is ideaal wanneer u een kleine badkamer heeft, maar toch graag een inloopdouche in uw badkamer wilt. Een douchewand 80 cm is makkelijk te monteren aan de muur of helemaal vrijstaand. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat de douchewand stevig blijft staan.

Douchewand 80 cm met zijwand

Wanneer u een douchewand 80 cm koopt, kunt u deze combineren met een handige zijwand. Deze zijwand kan een vaste wand zijn, maar ook een zijwand die u kunt bewegen door middel van een scharnierprofiel. Een douchewand met 2 wanden zorgt ervoor dat het water beter binnen uw inloopdouche blijft. Zeker wanneer u een smalle douchewand 80 cm breed, is een zijwand erg handig.

Verschillende merken douchewanden 80 cm

Wanneer u op zoek bent naar een douchewand 80 cm breed zijn er verschillende merken waar u uit kunt kiezen. Zo heeft Douche Concurrent douchewanden van gerenommeerde merken als Best Design, Wiesbaden, AEGO en Sealskin in het assortiment. Elk merk heeft zijn eigen onderscheidend ontwerp en afwerkingen.

Of kies voor ons eigen merk, Diamond Line. Wij investeren maximaal in de kwaliteit van onze producten en bieden deze voor een lage prijs aan. Zo weet u zeker dat u altijd een goed product koopt voor een goede prijs.

Douchewand 80 cm met bewerkt glas voor meer privacy

Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Zo ook de douchewand 80 cm breed. Dit glas is extra sterk en breekt minder snel en in minder scherpe scherven. Zo is de kans kleiner dat u zich bezeert.

Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas voor de afwerking. Helder glas is het meest verkochte glas voor een douchewand, maar wanneer u extra privacy wilt kunt u ook kiezen voor matglas, rookglas of chinchillaglas. Ook heeft Douche Concurrent douchewanden in het assortiment met een combinatie van helder glas en matglas. Dit geeft wat meer privacy tijdens het douchen.

Douchewand 80 cm koopt u bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douchewanden, zo ook een douchewand 80 cm breed. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u voldoende keuze heeft, zodat u de perfecte douchewand 80 cm voor uw badkamer kunt bestellen. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag en met verschillende soorten bewerkt glas. Uw favoriete douchewand 80 cm kunt u eenvoudig online bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar onze badkamerexperts u graag adviseren.