Douchewand 80x200 cm

Bent u op zoek naar een douchewand 80x200 cm? Bekijk ons assortiment douchewanden. Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit verschillende douchewanden van 80x200 cm, met allerlei afwerkingen. De douchewanden zijn gemaakt van veiligheidsglas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
Wat voor douchewand 80x200 cm zoekt u?

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchewand 80x200 cm

Met een douchewand 80x200 kunt u een moderne inloopdouche creëren voor de kleine badkamer. De wand neemt weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft. Door een douchewand te gebruiken zorgt u voor een ruimtelijke uitstraling in uw badkamer en zal deze groter ogen.

Daarnaast is een douchewand 80x200 cm eenvoudig in de badkamer te monteren. Dit kan door middel van een muurprofiel of scharnierpunten. Elke douchewand breder dan 40 cm komt ook met een stabilisatiestang, die u aan de bovenkant van de douchewand en de tegenoverstaande muur bevestigd. Deze zorgt voor extra stevigheid.

Douchewand 80x200 cm met zijwand

Wanneer u een douchewand 80x200 cm koopt, kunt u deze combineren met een handige zijwand. Deze zijwand kan een vaste wand zijn, maar ook een zijwand die u kunt bewegen door middel van een scharnierprofiel. Een douchewand met 2 wanden zorgt ervoor dat het water beter binnen uw inloopdouche blijft. Zeker wanneer u een smalle douchewand 80x200 cm breed, is een zijwand erg handig.

Douchewand 80x200 cm muurprofiel of scharnierpunten

Wanneer u de douchewand 80x200 cm aan de muur wilt bevestigen, kunt u dit met of zonder muurprofiel doen. Het muurprofiel zorgt ervoor dat de wand stevig tegen de muur gezet kan worden. Wanneer u een muurprofiel gebruikt, kunt u de douchewand met een speling van 2 centimeter afstellen, zodat de douchewand recht staat. Dit is erg handig wanneer de muur niet helemaal recht staat.

De andere optie is het gebruik van scharnierpunten, twee klemmetjes die u aan de muur bevestigt. Wanneer u de douchewand 80x200 cm zonder profiel wilt bevestigen, is het noodzakelijk dat de muur kaarsrecht staat. Hierin mag geen speling zitten, anders staat uw douchewand scheef.

Verschillende merken douchewanden 80x200 cm

Wanneer u op zoek bent naar een douchewand 80x200 cm breed zijn er verschillende merken waar u uit kunt kiezen. Zo heeft Douche Concurrent douchewanden van gerenommeerde merken als Best Design, Wiesbaden, AEGO en Sealskin in het assortiment. Elk merk heeft zijn eigen onderscheidend ontwerp en afwerkingen.

Of kies voor ons eigen merk, Diamond Line. Wij investeren maximaal in de kwaliteit van onze producten en bieden deze voor een lage prijs aan. Zo weet u zeker dat u altijd een goed product koopt voor een goede prijs.

Douchewand 80x200 cm kopen

Een douchewand 80x200 cm koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Daarnaast is een douchewand 80x200 cm bestellen heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.