Douchewand 90 cm

Bent u op zoek naar een douchewand van 90 cm breed? U kunt hier eenvoudig een inloopdouche mee maken. Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit verschillende douchewanden van 90 cm breed. Let bij de aanschaf goed op de dikte van het glas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchewand 90 cm

Met een douchewand 90 cm kunt u eenvoudig een inloopdouche maken? De douchewand zorgt ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft. Een douchewand 90 cm breed is ideaal wanneer u een kleine badkamer heeft, maar toch graag een inloopdouche in uw badkamer wilt. U monteert de douchewand 90 cm eenvoudig aan de muur door middel van een muurprofiel of scharnierpunten. Door de stabilisatiestang te gebruiken zorgt u ervoor dat de douchewand geen kant meer op kan.

Verschillende afmetingen van de douchewand 90 cm

Bij het kopen van een douchewand 90 cm is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de wand. Bij een douchewand 90 cm heeft u namelijk ook nog keuze uit verschillende hoogtes en diktes van het glas. Bent u zelf erg lang? Dan zou u voor een douchewand 90 x 210 cm kunnen kiezen. Hiermee kunt u de douchekop iets hoger plaatsen, zonder dat het water over de wand heen komt.

De minimale dikte van de douchewanden die u bij Douche Concurrent kunt bestellen is 6 millimeter. Wij adviseren echter wel een minimale dikte van 8 millimeter, vanwege de extra stabiliteit.

Douchewand 90 cm met of zonder muurprofiel

Douchewanden van 90 cm breed zijn te verkrijgen met of zonder muurprofiel. Bij Douche Concurrent kunt u beide soorten douchewanden kopen. Een muurprofiel zorgt ervoor dat u de douchewand 90 cm gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Het is een lang profiel over de hele lengte van de douchewand en is in verschillende designs te verkrijgen.

Het voordeel van een muurprofiel is dat u de douchewand 90 cm kunt verstellen en recht zetten, mocht uw muur een klein beetje schuin staan. Het alternatief voor een muurprofiel zijn twee of meer klemmetjes die u aan de muur bevestigd. Hiervoor moet uw muur wel kaarsrecht staan.

Douchewand 90 cm met bewerkt glas voor meer privacy

Alle douchewanden van Douche Concurrent zijn gemaakt van veiligheidsglas, ongeacht de afwerking. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas voor de afwerking. Helder glas is het meest verkochte glas voor een douchewand, maar wanneer u extra privacy wilt kunt u ook kiezen voor matglas, rookglas of chinchillaglas. Ook heeft Douche Concurrent douchewanden in het assortiment met een combinatie van helder glas en matglas. Dit geeft wat meer privacy tijdens het douchen.

Douchewand 90 cm kopen

Een douchewand 90 cm breed koopt u eenvoudig bij Douche Concurrent. Wij hebben veel verschillende soorten douchewanden in het assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs. Zo zijn er douchewanden met mat of glanzend beslag. U heeft ook keuze uit verschillende soorten glas. Een douchewand 90 cm bestellen is heel eenvoudig: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.