Badwand 2 delig

Wilt u een 2-delig badwand kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment 2-delige badwanden. Let bij het kopen van een badwand goed op de afmetingen, kleur en dikte van het glas. Dit zijn doorslaggevende factoren voor een goede keuze. Vergeet ook niet te kijken naar het beslag. Voor advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

Maximale bescherming tegen water in de rest van de badkamer, terwijl u het bad en de douche toch gemakkelijk in kunt stappen. De badwand 2 delig is de ideale comfortabele en functionele keuze voor in de badkamer. Koop de badwand goedkoop online of kom die uitproberen bij ons in de showroom. We vertellen u dan graag meer over de gebruikte hoogwaardige materialen, voor een badwand waar u jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken.

2 delige badwand: goedkoop

De 2 delige badwand is goedkoop, goed van kwaliteit en uitermate praktisch. Goed om het water netjes in de douche en in het bad te houden. Terwijl het tweede deel eenvoudig openklapt om het bad in te kunnen stappen. Fijn gebruiksgemak, in combinatie met een goede bescherming boven de rand van het bad.

Uiteraard kunt u de verschillende 2 delige badwanden vergelijken. Kijk goed naar het formaat, de afwerking aan de bovenzijde en bijvoorbeeld de uitvoeringen van het (veiligheids)glas dat we daarvoor gebruiken.

Online badwand kopen: 2 delig

Een badwand 2 delig kopen? Dat kan eenvoudig online. Bekijk daarnaast ook de rest van ons assortiment badwanden. Op die manier krijgt u een goed beeld van waar we u mee van dienst kunnen zijn.

En heeft u vragen over de 2 delige badwand of een van de andere producten? Neem contact met ons op of kom naar de showroom. We staan daar graag voor u klaar.