Douchewand matglas

Wilt u een douchewand van matglas kopen? Bij Douche Concurrent vindt u veel verschillende matglazen douchewanden. Met de douchewand matglas creëert u een inloopdouche, terwijl het matglas voor privacy zorgt. Let bij de aanschaf goed op de manier van bevestigen. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

 

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Douchewand matglas

Bent u op zoek naar een mooie douchewand van matglas? Bekijk dan onze ruime assortiment met matglazen douchewanden. Met deze douchewanden kunt u heel makkelijk een moderne inloopdouche creëren. Deze douche is aan minimaal één kant geopend, zodat u gemakkelijk naar binnen kunt lopen. Daarom is een douchewand matglas ideaal voor wanneer u slecht ter been bent. Daarnaast ziet een douchewand matglas er ook heel stijlvol uit.

Een douchewand matglas heeft vele voordelen. Een douchewand matglas wordt op veel verschillende manieren gebruikt en is ook erg geschikt voor de douche. Zeker wanneer u erg gesteld bent op uw privacy. Het matglas laat namelijk veel licht door, waardoor u nog steeds voldoende licht heeft om te kunnen douchen. Daarnaast heeft u geen doorkijk, wat erg fijn is voor de privacy.

Douchewand van veiligheidsglas

Naast dat de douchewand van matglas is gemaakt, is deze ook nog eens extra veilig. Alle douchewanden bij Douche Concurrent zijn namelijk gemaakt van veiligheidsglas. Dit geldt ook voor de douchewand matglas. Het glas is 5x zo sterk dan normaal glas en breekt minder snel. Mocht het per ongeluk toch breken, dan breekt het in duizenden kleine en veel minder scherpe stukken. Dit verkleint de kans aanzienlijk dat u zich bezeerd aan de douchewand.

Onderhoud van de douchewand

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw douchewand matglas, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Maak daarom na elke douchebeurt uw douchewand matglas droog met een douchewisser, zodat vuil en kalk zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Daarnaast zijn de meeste douchewanden van matglas ook behandeld met een speciale Nano coating, dat ook vuil- en waterafstotend is.

Douchewand matglas kopen bij Douche Concurrent

Douchewand matglas kopen? Dan bent u bij Douche Concurrent bij het goede adres. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment douchewanden matglas, zodat u de douchewand kunt bestellen die bij u past. Let bij het bestellen van de douchewand matglas goed op de afwerking van de douchewand en de manier van montage. Er zijn namelijk douchewanden met muurprofielen en met scharnierpunten.

Bekijk op uw gemak eens het assortiment douchewanden matglas bij Douche Concurrent. Een douchewand matglas bestellen kan vervolgens eenvoudig via onze webshop. Wanneer we uw bestelling van de douchewand matglas binnen hebben, gaan we er direct mee aan de slag. Zo heeft u uw nieuwe douchewand zo snel mogelijk in huis.