Douchewand rookglas

Wilt u graag een douchewand van rookglas? Het rookglas geeft een bijzonder effect in de badkamer. Bij Douche Concurrent vindt u een groot assortiment douchewanden van rookglas. Bekijk de verschillende afmetingen, zoals 120x200 cm of 100x200 cm. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchewand rookglas

Een douchewand van rookglas is een bijzonder element in de badkamer. Het glas van een douchewand rookglas is bewerkt glas, wat donkerder is gemaakt. Het heeft een bruine of donkergrijze kleur. Het laat aan de andere kant wel veel licht door, zodat u voldoende licht heeft om te kunnen douchen. Daarnaast is een douchewand rookglas niet behandeld met een donkere coating, maar door en door gekleurd. Dit betekent dat het glas altijd dezelfde kleur zal blijven, hoe oud de wand ook is.

Inloopdouche met een douchewand rookglas

Met een douchewand rookglas maakt u eenvoudig een moderne inloopdouche. Dit is een douche die aan minimaal één kant geopend is, zodat u er gemakkelijk in kunt lopen. Daarnaast ziet het er altijd modern en stijlvol uit. Een douchewand rookglas geeft al helemaal een bijzondere uitstraling aan uw badkamer. Combineer een douchewand rookglas bijvoorbeeld met zwarte of donkergrijze meubels. En een douchewand van rookglas bestellen? Dan kan heel eenvoudig via onze webshop.

Douchewand met muurprofiel

Douchewanden zijn op verschillende manieren te monteren. Een veel voorkomende manier is door middel van stijlvolle muurprofielen. Ook veel rookglas douchewanden worden op deze manier aan de manier gemonteerd. Het design en de stijl van dit profiel is erg verschillend, zo heeft elk merk zijn eigen design. Wilt u graag dat het profiel wat meer opvalt? Kies dan voor een forser profiel. De aluminium muurprofielen contrasteren erg mooi met een douchewand rookglas, vanwege het kleurverschil. Zo geeft u uw inloopdouche een leuk accent.

Let op de dikte van het glas

Wilt u een douchewand rookglas kopen? Let dan goed op de dikte van het glas. Hoe dikker het glas, hoe steviger en stabieler de douchewand rookglas is. Hiervoor is 10 mm een hele geschikte dikte. U zult merken dat een wand van deze dikte bijna niet wiebelt. Om nog meer stabiliteit te verzekeren, worden de douchewanden van rookglas vanaf 40 cm breed standaard geleverd met een stabilisatiestang. Deze monteert u aan de bovenkant van de douchewand en de muur.

Douchewand rookglas kopen

Heeft u uw perfecte douchewand gevonden? Een douchewand rookglas kunt u dan heel eenvoudig bestellen bij Douche Concurrent. Ons uitgebreide assortiment douchewanden rookglas zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte douchewand te vinden is. Na het bestellen van een douchewand rookglas zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.