Sealskin douchewand

Een Sealskin douchewand is een wand waar u lange tijd mee kunt doen. De Sealskin douchewanden worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De Sealskin douchewanden passen in allerlei badkamerstijlen, van klassiek tot aan industrieel. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
Wat voor sealskin douchewand zoekt u?

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Sealskin douchewand

Een douchewand van Sealskin is een goede keuze, wanneer u graag een inloopdouche wilt maken. Sealskin maakt kwalitatieve douchewanden met stijlvolle profielen. De douchewanden zijn daarnaast ook verkrijgbaat in allerlei verschillende maten, zodat u altijd de juiste Sealskin douchewand kunt vinden. Bekijk het uitgebreide assortiment van Douche Concurrent en vergelijk verschillende Sealskin douchewanden met elkaar.

Sealskin douchewand: veilig in gebruik

Doordat elke Sealskin douchewand gemaakt wordt van veiligheidsglas, kunt u hier veilig en met een gerust hart gebruik van maken. Een Sealskin douchewand is extra sterk en mocht deze onverhoopt toch kapot gaan? Dan breekt een Sealskin douchewand in honderden onscherpe stukjes glas. Hierdoor is de glazen douchewand van Sealskin veilig te gebruiken en kunt u zich niet ernstig bezeren aan het glas.

Een Sealskin douchewand is ook makkelijk te plaatsen, door middel van een muurprofiel of scharnierpunten. Ook komt elke Sealskin douchewand met een handige stabilisatiestang, die ervoor zorgt dat uw douchewand stevig vast staat. Dit beslag is beschikbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, zoals chroom, zwart en aluminium.

Sealskin douchewand reinigen

Wanneer u een glazen inloopdouche in de badkamer heeft, is het natuurlijk fijn wanneer deze zo lang mogelijk schoon en glanzend blijft. Sommige Sealskin douchewanden kun je al kopen met een speciale Seal Coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw Sealskin douchewand waterafstotend en antikalk is. Of maak zelf uw Sealskin douchewand antikalk met de Sealskin Sealglas 1-2-3. Hiermee kunt u uw douchewand in 3 stappen behandelen.

Sealskin douchewand bestellen bij Douche Concurrent

Een douchewand kunt u gebruiken om een moderne inloopdouche in de badkamer te maken. Dit is een douche die aan minimaal één kant geopend is, waardoor u er gemakkelijk in kunt lopen. Dit ziet er niet alleen erg stijlvol en modern uit, het is ook nog eens praktisch wanneer u slecht ter been bent. Met de douchewanden van Sealskin heeft u ruime keuze in afmetingen en designs. Kies bijvoorbeeld een Sealskin douchewand van 90x200 cm, voor de kleine badkamer. Of ga voor groot en koop een Sealskin douchewand van 140x200 cm of zelf groter!

Wilt u een Sealskin douchewand kopen? Bestel uw favoriete douchewand van Sealskin dan snel en eenvoudig via de webshop van Douche Concurrent. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u uw douchewand zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u er gebruik van kunt maken.