Douchewand spiegelglas

Bent u op zoek naar een douchewand van spiegelglas? Bekijk onze douchewanden van spiegelglas. U heeft keuze uit verschillende afmetingen, zoals 90x200 of 120x200. Door het spiegelglas oogt uw badkamer groter. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Douchewand spiegelglas

Met een douchewand van spiegelglas kunt u een moderne inloopdouche creëren. Het spiegelglas geeft een leuk effect in de badkamer, aangezien het spiegelglas ook meteen als grote spiegel fungeert. Niet alleen praktisch, maar het maakt ook dat de badkamer wat groter oogt. Bekijk rustig ons assortiment en kies uw perfecte douchewand spiegelglas.

Verschillende afmetingen douchewand spiegelglas

Een douchewand spiegelglas kopen? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen, zoals 100x200 of 120x200 cm. Kies voor een ruime afmeting wanneer u voldoende bewegingsruimte wilt. Heeft u een kleine badkamer? Dan is een douchewand spiegelglas van 80x200 of 90x200 cm ook een optie. Door het spiegelglas ziet uw badkamer er ook nog eens groter uit.

Douchewand spiegelglas kopen bij Douche Concurrent

U favoriete douchewand spiegelglas kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Douche Concurrent. Het spiegelglas geeft een leuk effect in uw badkamer. Na het bestellen van de douchewand spiegelglas gaan we direct aan de slag met uw bestelling. Zo heeft u de douchewand spiegelglas zo snel mogelijk in huis en kunt u vervolgens genieten van een prachtige inloopdouche.