Veiligheidsglas douchewand

Wilt u een douchewand van veiligheidsglas kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment veiligheidsglas douchewanden. Veiligheidsglas is 5x sterker dan normaal glas, waardoor het minder snel kapot gaat. Let op de afmetingen en afwerking. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 351 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 351 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Veiligheidsglas douchewand

Alle douchewanden bij Douche Concurrent zijn van veiligheidsglas gemaakt. Dit glas is extra veilig, omdat het 5x sterker is dan normaal glas. Het zal dus veel minder snel kapot gaat. Breekt een veiligheidsglas douchewand onverhoopt toch? Dan breekt het in duizenden kleine stukjes, die ook minder scherp zijn. Bij een ongeluk zult u zich hierdoor niet ernstig bezeren.

Douchewanden van veiligheidsglas in verschillende designs

Omdat de veiligheidsglas douchewanden in veel verschillende designs te koop zijn, kunt u altijd een veiligheidsglas douchewand vinden die bij u past. Zo zijn er douchewanden met verschillende soorten afwerkingen van het glas, zoals melkglas of spiegelglas. Ook dit soort glas is veiligheidsglas. Bekijk ook de verschillende afmetingen van de douchewanden en kies een afmeting die goed in uw badkamer past.

Veiligheidsglas douchewand kopen bij Douche Concurrent

Een veiligheidsglas douchewand is een mooie manier om een moderne inloopdouche te creëren. Dit oogt erg ruimtelijk en stijlvol. Wilt u een veiligheidsglas douchewand kopen? U kunt een veiligheidsglas douchewand eenvoudig bestellen via onze webshop. Volg de stappen en wij doen daarna de rest. U krijgt de douchewand van veiligheidsglas vervolgens zo snel mogelijk thuis gestuurd.