Wiesbaden douchewand

Wilt u een Wiesbaden douchewand kopen en bent u benieuwd naar de producten? Bekijk dan het assortiment Wiesbaden douchewanden van Douche Concurrent. De douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Let op de dikte van het glas. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
Wat voor wiesbaden douchewand zoekt u?

180 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

180 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wiesbaden douchewand

Een douchewand van Wiesbaden is een uitstekende keuze, wanneer u op zoek bent naar een glazen wand voor in de badkamer. Elke Wiesbaden douchewand is van hoge kwaliteit en wordt gemaakt het extra sterke veiligheidsglas. Zo kunt u veilig gebruik maken van uw douchewand. Daarnaast zorgt een glazen Wiesbaden douchewand voor ruimtelijkheid in de badkamer. Bekijk daarom rustig alle douchewanden van Wiesbaden in ons assortiment

Wiesbaden douchewanden in verschillende afmetingen

De douchewanden van Wiesbaden zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Handig, want elke badkamer is weer anders. Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u daar toch graag een inloopdouche in? Dan kunt u het beste een Wiesbaden douchewand kopen van 80x200, 90x200 of 100x200 cm. Wilt u graag royaler douchen en heeft u daar ook de ruimte voor? Dan kunt u ook Wiesbaden douchewanden kopen van een groter formaat, tot aan 140x200 cm.

Ook de dikte van het glas is erg belangrijk, wanneer u een douchewand wilt kopen. Zo zijn er douchewanden van 6 mm dik, maar ook van 8 mm en 10 mm dik. Een Wiesbaden douchewand met een dikte van 6 mm is een goede douchewand, maar u zult merken dat een dikkere douchewand ook wat steviger en stabieler aanvoelt. Daarom adviseren wij te kiezen voor een douchewand van 8 of 10 mm.

Afwerking van het glas bij Wiesbaden douchewanden

Wilt u een Wiesbaden douchewand kopen? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten afwerkingen van het glas. Het meest populaire glas is standaard helderglas. Hier kunt u gewoon doorheen kijken en het zorgt voor meer ruimtelijkheid in de badkamer. Wanneer u wat meer privacy wilt, kunt u ook kiezen voor melkglas, rookglas of een combinatie tussen helderglas en matglas. Welke afwerking van het glas u kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de inloopdouche.

Wiesbaden douchewand kopen bij Douche Concurrent

Heeft u een douchewand gezien die precies bij uw wensen past? Bestel dan uw favoriete Wiesbaden douchewand snel en gemakkelijk via onze webshop. U heeft alleen maar de stappen in het bestelmenu te volgen en wij doen vervolgens de rest. Veel van onze Wiesbaden douchewanden kunnen we direct de volgende dag bij u thuis leveren. Wilt u liever meer advies over het kopen van een Wiesbaden douchewand? U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier helpen we u graag met al uw vragen.