Douchewand zwart

De trend van dit moment: de zwarte douchewand. Het glas is helder veiligheidsglas, met zwarte profielen. Bekijk de uitgebreide collectie zwarte douchewanden bij Douche Concurrent. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs. Meer weten over de juiste douchewand? Ga naar ons advies over douchewanden!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchewand zwart

De zwarte douchewand is de trend van dit moment en geeft een bijzondere uitstraling aan uw badkamer. U kunt hiermee een mooie inloopdouche maken, bijvoorbeeld in de industriële stijl. Een douchewand zwart is heel goed te combineren met veel verschillende materialen. Denk hierbij aan robuuste en ruwe materialen, zoals hout en beton. Hiermee komt de douchewand in het zwart heel goed tot zijn recht.

Zwarte douchewand past bij elke stijl

De douchewand zwart is niet alleen heel mooi bij de industriële stijl. Ook met andere stijlen kunt u de douchewand zwart heel goed combineren, zoals modern of zelfs klassiek. Kies bijvoorbeeld voor een mooi frame op de douchewand of voor een douchewand waarbij alleen het muurprofielen en de stabilisatiestang zwart zijn gekleurd. Deze laatste optie heeft een subtielere look, maar geeft nog steeds een leuk accent in de badkamer.

Een douchewand zwart is verkrijgbaar van verschillende merken. Een populair merk voor zwarte douchewanden is Sealskin met hun Soho assortiment. Deze douchewanden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen, met een mooi zwarte frame. Of kies voor een douchewand zwart van Wiesbaden of Best Design. Ook deze merken maken douchewanden van hoge kwaliteit, waar u lang plezier van heeft.

Geschikte afmetingen voor een inloopdouche

Maak met een douchewand zwart een mooie inloopdouche. U kunt de douche zo groot of zo klein maken als u zelf wilt, aangezien de zwarte douchewanden beschikbaar zijn in allerlei afmetingen. Een fijne maat is een douchewand zwart van 120cm breed of breder. Met deze douchewanden heeft u voldoende ruimte om goed te kunnen douchen en komt er minder water naast de douche terecht. Een kleinere douchewand zwart van bijvoorbeeld 90x200 is natuurlijk ook prima, zeker wanneer u een kleinere badkamer heeft.

Douchewand zwart kopen bij Douche Concurrent

Wilt u een douchwand zwart kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment zwarte douchewanden in de webshop. Uw favoriete douchewand zwart bestelt u vervolgens eenvoudig via onze webshop. Na het bestellen gaan wij er direct mee aan de slag. Op deze manier heeft u uw douchewand zwart zo snel mogelijk in huis en kunt er meteen van genieten. Kies voor een grote zwarte douchewand van 120x200 of zelfs 140x200, voor het ultieme comfort. Let bij het bestellen van een douchewand zwart ook op de dikte van de wand.