Douchewand zwart

De trend van dit moment: een douchewand in het zwart. Door het plaatsen van een zwarte douchewand zorgt u voor een elegante en moderne uitstraling in uw badkamer. Bovendien is het makkelijk te combineren met andere meubels in de ruimte! Meer weten over een douchewand? Bekijk ons advies over douchewanden.

 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Erg populair: een douchewand zwart

Een douchewand in zwart is tegenwoordig erg populair en trendy. Wilt u uw badkamer dus laten stralen? Dan is dit een zeer goede keus. Veel meer mensen kiezen tegenwoordig sneller voor een douchewand zwart, en dat snappen wij heel goed. Het is stijlvol, er is een ruim aanbod en het is makkelijk te combineren met andere meubels en kleuren in de ruimte.

Ga voor luxe: een inloopdouche in zwart

Wilt u van uw badkamer een chique ruimte maken? Dan is een inloopdouche in zwart niet te missen! Door het plaatsen van een douchewand op de tegels ontstaat er een luxe inloopdouche. Hierdoor creëert u een hotelgevoel gewoon bij u thuis! Bovendien is het qua installeren en onderhouden ook zeer gemakkelijk. Een inloopdouche bestaat meestal uit één wand. Het schoonmaken wordt hierdoor dus een simpel klusje!

Een douchescherm zwart is beschikbaar is verschillende afmetingen

De zoektocht naar het perfecte douchescherm in zwart begint bij het beslissen welke afmeting geschikt is voor uw badkamer. Een afmeting die vaak wordt gekozen en die dus ook in veel badkamers past, dat is een breedte 90 centimeter. Deze is groot genoeg om comfortabel te douchen, maar neemt niet veel ruimte in. Een ideale afmeting dus!

Mocht u een ruimere badkamer hebben, dan kunt u gemakkelijk een grotere wand kiezen. Een breedte van 100 centimeter of 110 centimeter zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk kunt bewegen tijdens het douchen. Mocht u voldoende ruimte hebben, dan raden wij deze afmeting dus zeker aan.

Ook voor de kleinere badkamers hebben we bij Douche Concurrent een ruim aanbod als het gaat om zwarte douchewanden! Mocht 90 centimeter te breed zijn voor de ruimte, dan kunt u kijken naar een douche met een breedte van 80 centimeter.

Een douchewand in zwart: het glas

Een belangrijk aspect als het gaat om het aanschaffen van een douchewand zwart, is het glas. Bij Douche Concurrent heeft u namelijk verschillende opties. Vrijwel alle douchewanden zijn voorzien van veiligheidsglas. U bent dus altijd veilig op het moment dat u in de badkamer bent. Het kan namelijk tegen een stootje! Bovendien is het glas 8 of 10 millimeter dik, dus de kans dat het ooit breekt is erg klein. Mocht het toch kapot gaan, dan valt het in duizenden onscherpe korrels uit elkaar.

Verder zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. Wat het vaakst wordt gekozen, dat is helderglas. Dit is glas wat u gewend bent van bijvoorbeeld ramen. U kunt hier gemakkelijk doorheen kijken. Verder kunt u ook kiezen voor een combinatie van helder- en matglas. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het douchen niet volledig zichtbaar bent voor anderen in de badkamer. Wilt u de donkere look aanhouden? Dan kunt u kiezen voor rookglas!

Een zwarte douchewand kopen?

Wilt u graag een zwarte douchewand kopen, maar komt u er zelf nog niet helemaal uit? Onze specialisten kunnen u passend advies geven in één van onze showrooms! Zien we u binnenkort in Beverwijk of Schiedam?

Veelgestelde vragen over douchecabines zwart

Bij welke stijl past een douchewand zwart?

Het fijne aan de kleur zwart is dat het een neutrale tint is. Het kan dus gecombineerd worden met een hoop kleuren. Dit betekent dat het ook bij verschillende stijlen past. De kleur zwart ziet u vaak terug bij een industriële ruimte. Dit komt doordat zwart vaak wordt geassocieerd met het woord ‘stoer’, en dit woord past ook goed bij die stijl. Ook kan een douchewand zwart terugkomen in een design badkamer of juist een beton badkamer. Heeft u een landelijke badkamer? Dan vallen mat zwarte meubels vaak een beetje buiten de boot.

Waarom kiezen voor een zwarte douchewand?

Een zwarte douchewand is momenteel erg trendy, wat een goede reden zou kunnen zijn om het aan te schaffen! Daarnaast is zwart een kleur die makkelijk te combineren is. Als u dus kiest voor een zwarte douchewand, dan weet u bijna zeker dat het mooi zal staan in de ruimte. Vaak wordt er voor een zwarte douchewand gekozen omdat men het simpelweg erg mooi vindt staan.

Voor welke hoogte moet ik kiezen?

Een zwarte douchecabine is beschikbaar in de hoogtes 200 centimeter en 210 centimeter. De hoogte die het vaakst wordt gekozen, dat is 200 centimeter. Dit past ook vrijwel altijd in iedere badkamer, vooral als de wand op de vloer gemonteerd wordt. Bent u iets langer dan gemiddeld? Dan kunt u kijken naar een hoogte van 210 centimeter. Zorg er alleen wel voor dat u de ruimte goed heeft opgemeten, zodat u zeker weet dat het past.