Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 3
Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Normale prijs: 4799.00

2799.00 Incl. BTW GRATIS THUISBEZORGD

Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Normale prijs: 4799.00

2799.00 Incl. BTW GRATIS THUISBEZORGD

Product leverbaar. Levertijd: Pre-Order.

Merk: Medi Sauna
Artikelnummer: 274
Afm: 145 x 90 x 220 cm

Service bij dit product

 • Te bezichtigen in showroom Schiedam
 • Gratis bezorgd vanaf € 100,-
 • Laagste prijs garantie
 • 3 jaar Douche Concurrent garantie

Beknopte specificaties

BreedteBreedte 90 cm
LengteLengte 145 cm
Bekijk alle specificaties

In het kort

 • 3-in-1: douchecabine, stoomcabine en infrarood sauna
 • Veilig dankzij 6 mm veiligheidsglas
 • Zeer stevige douchebak, 8-10 mm dik acryl versterkt met glasvezel
 • Regendouche en handdouche in het douchegedeelte
 • 6 verstelbare massagejets voor een unieke douche-ervaring
 • Stoomgedeelte met stoomgenerator en touchscreen bedieningspaneel
 • Infraroodgedeelte met 8 full spectrum infraroodstralers
 • Inclusief handige gadgets zoals radio, Bluetooth, USB, CD/MP3-aansluiting en ventilator
 • Het zitje is optioneel verkrijgbaar
Bekijk volledige inhoud

MediSauna: de 3-in-1 douchecabine, stoomcabine en infraroodsauna

De MediSauna die u zojuist heeft bekeken is niet zomaar een cabine, hiermee combineert u eigenlijk drie apparaten in één. Het is een volwaardige luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en tegelijkertijd een medische infraroodsauna.

Met een MediSauna kiest u voor de volgende generatie sauna’s. Die maken niet langer gebruik van de traditionele en inefficiënte warme lucht en stoom. In plaats daarvan warmen de MediSauna cabines uw lichaam op met infrarode straling. Vele malen effectiever, waardoor u diverse voordelen geniet.

We lichten u in deze brochure graag nog eens toe wat een infraroodsauna eigenlijk is en welke voordelen dit oplevert. Ontdek hoe u met een MediSauna kunt genieten in goede gezondheid en welke specifieke voordelen we combineren met onze unieke 3-in-1 cabines.

Voordelen infraroodsauna

 • Snellere opwarmtijd
 • Goedkoper in gebruik
 • Maximale impact op de spieren en gewrichten
 • Comfortabeler dankzij lagere temperaturen
 • Gebruiksvriendelijker dan traditionele sauna’s
 • Gewoon op een normaal stopcontact aan te sluiten
 • Compacte cabine die past in iedere badkamer

IN DE STILTE VAN DE RUST HOORT U HET WATER STROMEN

De voordelen van een MediSauna

Met een MediSauna kiest u voor de volgende ’generatie sauna’s, op basis van infrarood. Dat is echter niet alles, we combineren een 3-in-1 oplossing. Dat betekent dat u kiest voor een infraroodsauna met een heilzame werking, net als een stoomcabine met de mogelijkheid tot aromatherapie en een douchecabine met hydrojets. Het compacte formaat en de 3-in-1 oplossing van MediSauna zorgt ervoor dat u thuis uw eigen Wellness-center creëert, zelfs in een compacte badkamer. We zijn daarmee uniek in de sanitaire wereld.

Infrarood biedt een aantal belangrijke voordelen op het gebied van uw gezondheid. De technologie werkt op basis van infrarode straling die eenvoudig door de huid heen gaat, om op die manier de spieren en gewrichten te bereiken. Bovendien heeft infrarood een gunstige uitwerking op de huid zelf, net als op het immuunsysteem van ons lichaam.

Genieten in goede gezondheid

Infrarood werkt dus op basis van straling. Gezonde straling die eenvoudig door de huid heen gaat. Dat betekent dat de verwarmende krachten van een infraroodsauna invloed hebben op zowel de buitenkant van de huid, net als het weefsel daaronder. Op die manier kan infrarood ook de spieren en gewrichten bereiken, net als het immuunsysteem en de rest van ons lichaam.

Zodra de gezonde infraroodstraling in aanraking komt met de huid en daar doorheen gaat ontstaat er als het ware een botsing. Tijdens die botsing komt er energie vrij, in de vorm van warmte. De straling zelf hoeft dus nog niet warm te zijn, om er op en in de huid voor te zorgen dat u verwarming ervaart. Dit betekent dat de infraroodsauna de warmte loslaat op de plaats waar u dat als prettig ervaart: bij de spieren en gewrichten.

Hoe werkt infrarood?

Dankzij de verwarming op basis van infrarood loopt de lichaamstemperatuur met de juiste hoeveelheid op, zal het hart sneller kloppen en verbetert de bloedsomloop. De circulatie van het bloed door het lichaam neemt toe, waardoor de stofwisseling een stimulans krijgt en het lichaam de kans heeft om afvalstoffen sneller af te voeren. Dit levert een aantal belangrijke voordelen op.

In de infraroodsauna zitten diverse infraroodstralers. Het gaat om een voor het oog niet-waarneembare straling, die op de huid voelbaar is in de vorm van warmte. De straling is 100% veilig. Sterker nog, ons eigen lichaam straalt ook infraroodstraling uit. Infrarood betekent letterlijk ‘onder het rood’, omdat de frequentie hiervan lager ligt dan het rood dat we met het blote oog kunnen zien.

Wat zeggen onze klanten?

“Wij gebruiken onze MediSauna bijna dagelijks. Heerlijk om te ontspannen na een lange en vermoeiende dag en uiterst gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader wat ons betreft”, aldus fam. De Vries uit Woubrugge.

“Sinds ik de MediaSauna gebruik heb ik veel minder last van acne. Het verdween als sneeuw voor de zon, waardoor ik nu weer trots in de spiegel kijk en geen gebruik meer hoef te maken van allerlei camouflagemiddelen”, aldus mevr. De Groott uit Rotterdam.

“Sauna’s schrokken me altijd een beetje af door de zwetende gezichten van anderen. Infrarood verhelpt voor mij dit probleem, het is heerlijk comfortabel om te voelen hoe de warmte vooral impact heeft op je spieren en gewrichten”, aldus dhr. in het Water uit Arnhem.

“Wat een verrassing dat de complete MediSauna zonder problemen in onze badkamer past. We hadden dat vooraf niet verwacht, maar het is gebleken dat we inderdaad een compleet Wellness-center kwijt konden op iets meer dan een vierkante meter”, aldus mevr. Jagerveld uit Wijchen.

Infraroodsauna | Stoomcabine | Douchecabine

MediSauna 3-in-1 Infraroodsauna, Stoomcabine en Douchecabine

Versnelde afvoer van afvalstoffen

De gezonde infraroodstraling zorgt er door de bloedsomloop te verbeteren en de circulatie te verhogen voor dat het lichaam afvalstoffen sneller kan afvoeren. Het lichaam is doorlopend bezig met de afvoer daarvan, voor de reiniging. Iedere stimulans hierin heeft de potentie om onze gezondheid enorm te verbeteren. Zodra u gebruik maakt van de infraroodstraling krijgt het lichaam een belangrijke stimulans voor de afvoer van afvalstoffen. Dit levert drie belangrijke voordelen op:

 • Heilzame werking tegen spier- en gewrichtspijn
  Dankzij de versnelde afvoer van afvalstoffen door de infraroodstraling in de sauna zal u veel minder last hebben van spier- en gewrichtspijn. Het lichaam gebruikt de stimulans om opgehoopte zuren uit die spieren te verwijderen. Die zuren bouwen zich op tijdens het gebruik van de spieren en zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de vervelende spierpijn die u kunt ervaren. De infraroodsauna zorgt ervoor dat die zuren verdwijnen, waardoor u minder last heeft van spierpijn. Daarnaast wordt de infraroodsauna vaak gebruik door mensen die last hebben van reuma of artrose. Zelfs medisch specialisten zoals reumatologen erkennen de heilzame werking van infrarood. Het helpt om de gewrichten te ontspannen, waardoor die zich goed kunnen herstellen en u daar in de dagelijkse praktijk veel minder last van heeft.
 • Zuivere huid zonder acne en eczeem
  De gezonde infraroodstraling heeft een positief effect op de huid. Er ontstaat een zuiverende werking, omdat het lichaam meer mogelijkheden heeft om de afvalstoffen daarin af te voeren. Die afvalstoffen zijn verantwoordelijk voor bijvoorbeeld acne en eczeem, twee vervelende aandoeningen waar u veel last van kunt hebben. Dankzij de kracht van infrarood krijgt het lichaam de kans om de afvalstoffen af te voeren. Het resultaat? Een zuivere huid, zonder acne en eczeem.
 • Sterker immuunsysteem zonder virussen
  Tenslotte versterkt infrarood het immuunsysteem. Het lichaam verbruikt veel energie en inzet om bijvoorbeeld virussen af te voeren. De stimulans voor de afvoer van afvalstoffen zorgt ervoor dat het lichaam meer weerstand kan bieden aan bijvoorbeeld virussen. Dat betekent dat de capaciteit van het immuunsysteem toeneemt, waardoor het lichaam zich hier veel beter tegen kan weren. U heeft minder last van virussen, waardoor de infraroodsauna op een heel directe wijze bijdraagt aan een goede gezondheid.

RUST IN DE OASE IS DE SLEUTEL TOT HARMONIE

Snellere opwarmtijd

De infraroodsauna heeft een snellere opwarmtijd dan de traditionele sauna. Daar waar u traditioneel de tijd dient te nemen om er met warme lucht en stoom voor te zorgen dat u de hoge benodigde temperaturen bereikt is dit met infrarood in een paar minuten voor elkaar. Een MediSauna warmt korte tijd op, waardoor u daar haast direct gebruik van kunt maken. Schakel de cabine in zodra u daar gebruik van wilt maken. Tegen de tijd dat u uw kleding heeft uitgetrokken is de cabine haast klaar voor gebruik, zodat het niet meer nodig is om daar lang op te wachten.

MediSauna 3-in-1 Infraroodsauna, Stoomcabine en Douchecabine

Goedkoper in het gebruik

Het energieverbruik van een sauna is een belangrijk aspect, traditionele sauna’s zijn niet altijd even voordelig in het gebruik. Met een infraroodsauna zorgt de veel kortere opwarmtijd er samen met het lage energieverbruik tijdens gebruik voor dat u hier weinig kosten voor maakt. De sauna op basis van infrarood is daarmee een duurzame keuze, die voorkomt dat uw energierekening te hoog oploopt. Dat betekent dat u er onbezorgd en zo vaak als u wilt gebruik van kunt maken, zonder dat de energiekosten hoog oplopen of dit een grote impact heeft op het milieu.

Comfortabeler dankzij de lagere temperaturen

De grotere impact en effectiviteit van een infraroodsauna zorgen ervoor dat het zelfs bij lagere temperaturen lukt om een beter resultaat te bereiken. Dat betekent dat de sauna aangenaam en comfortabel warm zal zijn, zonder dat dit betekent dat u overmatig zal zweten. In de traditionele sauna kan de temperatuur onaangenaam hoog oplopen. De infraroodsauna voorkomt te hoge temperaturen, terwijl de verwarming op basis van infrarood ervoor zorgt dat dit toch maximaal effectief is op de spieren en gewrichten.

Gebruiksvriendelijker dan traditionele sauna’s

Vergeet de noodzaak om met een combinatie van kolen en water voor de juiste temperatuur te zorgen, in plaats daarvan schakelt u eenvoudig de verwarming op basis van infrarood in. Heerlijk gebruiksvriendelijk en zelfs zonder gebruiksaanwijzing eenvoudig te bedienen. De infraroodsauna is de volgende generatie op het gebied van verwarming, waarin de nadruk ook heel duidelijk ligt op gebruiksgemak. De sauna’s met infrarood zijn uiterst eenvoudig in het gebruik, zonder lange opstarttijd en zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft.

Op een normaal stopcontact aan te sluiten

De infraroodsauna gebruikt elektriciteit om de verwarming in te schakelen. Dat betekent dat het voldoende is om de sauna met infrarood aan te sluiten op een regulier stopcontact (220v). Ieder regulier stopcontact in de badkamer voldoet, waardoor u de infraroodsauna kunt plaatsen waar u wilt. De goede beveiliging van de stekker en het snoer naar de cabine zorgt ervoor dat u daar zelfs in een vochtige ruimte zoals de badkamer zonder problemen gebruik van kunt maken. De installatie bestaat daardoor uit niets anders dan het in het stopcontact steken van de stekker.

UW LICHAAM IN BALANS DOOR EEN STERKE GEEEST

Compacte cabine die past in iedere badkamer

De infraroodsauna is beschikbaar in een compact e cabine, omdat er veel minder benodigdheden nodig zijn dan in een traditionele sauna. Dat betekent in de praktijk dat de sauna op basis van infrarood in iedere badkamer past. U heeft er slechts iets meer dan een vierkante meter voor nodig, waardoor u bijvoorbeeld de ruimte voor de douche kunt benutten. De infraroodsauna combineert eenvoudig de douche en de sauna in een compacte ruimte, waardoor een kleine badkamer geen enkel probleem hoeft te vormen.

Stoomcabine met aromatherapie

Daarnaast kiest u met een MediSauna automatisch voor een volwaardige stoomcabine, met de mogelijkheid tot aromatherapie. Stomen garandeert een innerlijke reiniging en goede uiterlijke verzorging. De verwarming vindt plaats op basis van een andere techniek. We gebruiken stoom dat helpt de huid van buiten te reinigen en de luchtwegen vrij te maken. De stoomcabine is daardoor ideaal tijdens een verkoudheid, bij eventuele astmatische aandoeningen of bronchitis.

We bieden u tevens de mogelijkheid om de MediSauna stoomcabine te combineren met aromatherapie. De aroma’s mengen zich met de gebruikte stoom. Op die manier verspreidt zich een heerlijke geur met een heilzame werking voor uw lichaam en geest. Onze klanten geven aan zich na het gebruik van de stoomcabine met aromatherapie weer als herboren te voelen.

Heilzame infraroodsauna

Uw MediSauna is allereerst een heilzame infraroodsauna. U profiteert van de verschillende voordelen voor uw gezondheid, dankzij de volgende generatie sauna’s. Ontspan in de cabine zodra u last heeft van spier- of gewrichtspijn en zorg ervoor dat u de huid van binnenuit kunt laten reinigen. U werkt eenvoudig aan de versterking van het immuunsysteem, gewoon op basis van infrarood. De sauna heeft een snelle opwarmtijd, is goedkoper in het gebruik en uiterst comfortabel dankzij de minder hoge temperaturen. De infraroodsauna is uiterst gebruiksvriendelijk, u kunt die gewoon op een regulier stopcontact aansluiten en dankzij het compacte formaat kunt u die ook in de kleinere badkamer zonder problemen (laten) plaatsen.

Medisauna multimedia

Touch-bedieningspaneel

Het bedieningspaneel met touch-knoppen zorgt voor een uiterst gebruiksvriendelijke cabine, waarop u de verschillende functionaliteiten eenvoudig aantikt.

Bluetooth 4.0 met speaker

Verbind draadloos met uw smartphone, tablet of laptop om tijdens het gebruik van uw MediSauna te genieten van uw favoriete muziek.

USB 3.0 en 3,5mm-plug aansluiting

Dankzij de USB 3.0 en 3,5mm-plug aansluiting kunt u zelfs zonder Bluetooth verbinding maken met uw apparaten en genieten van uw favoriete muziek.

Chromo-therapie

De chromo-therapie in uw MediSauna beïnvloedt met kleuren uw gemoedstoestand. Van stimulerend voor de energiebalans en opbeurend tot uitermate kalmerend.

MASSAGE IS DE STUDIE VAN ANATOMIE IN BRAILLE

Douchecabine met massagejets

Ten derde is uw MediSauna een luxe douchecabine met een grote regendouche en meerdere massagejets. We zorgen er met de grote diameter van de douchekop en de brede waterstralen voor dat het water zacht naar beneden valt, alsof u onder warme regen staat. Tegelijkertijd zorgen de massagejets er vanuit de zijkant voor dat u na een lange en vermoeiende werkdag heerlijk kunt ontspannen. Last van gespannenheid of een pijnlijke rug verdwijnen als sneeuw voor de zon in de douchecabine met massagejets.

Dankzij de losse handdouche en glijstang in de MediSauna douchecabine kunt u eenvoudig voorkomen dat de haren nat worden of kunt u de doucheruimte zelf schoonspuiten. Gebruik de handdouche om de kinderen te douchen of laat ze genieten van de grote regendouche. Hoe u er ook gebruik van wilt maken, met uw MediSauna bent u maximaal flexibel.

En het beste van alles? Een MediSauna is standaard 3-in-1, waardoor u zowel een heilzame infraroodsauna, een stoomcabine met aromatherapie als een douchecabine met massagejets in huis haalt. Verder is uw MediSauna uiteraard voorzien van een aantal moderne extra’s:

Maximale impact op spieren en gewrichten

Infrarood zorgt voor de volgende generatie verwarming, het is veel effectiever dan een combinatie van warme lucht en stoom. De warme lucht en stoom hebben moeite om door de huid heen te dringen. Onze huid vormt als het ware een ‘schild’ tegen de warmte, waardoor die onze spieren en gewrichten maar moeilijk bereikt. De infraroodstraling laat onze huid zonder enige weerstand door. Dat betekent dat de warmte van de infraroodsauna direct impact heeft op de spieren en gewrichten, waardoor u in de cabine als het ware een massage kunt ondergaan.

Bekijk alle voordelen van Medisauna

Beschrijving

De Infrarood stoomcabine Armano MediSauna kopen? Een ruime cabine voor 2 personen, om zonder problemen samen gebruik van te maken. Dankzij 90 x 145cm, met 220cm hoogte. Voorzien van een handige mengkraan om eenvoudig de gewenste temperatuur te vinden voor de luxe regendouche aan het plafond van de cabine.

Het douchegedeelte van deze 3-in-1 Infrarood stoomcabine Armano MediSauna is voorzien van maar liefst 8 massage-jets, voor een unieke douche-ervaring die u met weinig andere modellen kunt evenaren. Verder is de cabine natuurlijk voorzien van LED-verlichting en kunt u via Bluetooth gebruik maken van muziek op een mobiele telefoon of een andere mediaspeler.

De stoomgenerator in de Infrarood stoomcabine Armano MediSauna laat zich eenvoudig bedienen via een touchscreen en dankzij de 8 infraroodstralers zorgt u eenvoudig voor een heerlijk ontspannen moment na een lange dag werken of intensief sporten. Een luxe keuze voor bij u in de badkamer, die u online kunt kopen en bij ons in de showroom in Schiedam kunt komen bekijken.

Beste prijs / kwaliteit verhouding Altijd GRATIS bezorgd Showroom van ruim 1000m2 3 jaar garantie 30 dagen geld terug garantie Excellente service Kiyoh

Specificaties

Technische informatie
BreedteBreedte 90 cm
LengteLengte 145 cm
HoogteHoogte 220 cm
Diameter stortdoucheDiameter stortdouche 200 MM
Verstelbare massage jetsVerstelbare massage jets Ja
AansluitwaardeAansluitwaarde 230 Volt
AardevoorzieningAardevoorziening Ja
CapaciteitCapaciteit 3 kW
WateraansluitingWateraansluiting Aanvoer: 15mm, Afvoer: 40mm
Productinformatie
VormVorm Rechthoek
Type deurType deur Draai
Type glasType glas Veiligheidsglas
Kleur handvatenKleur handvaten Chroom glanzend
Type kraanType kraan Mengkraan
KleurKleur Zwart
Afwerking glasAfwerking glas Helder glas
KleurentherapieKleurentherapie Ja
Materiaal douchebakMateriaal douchebak Acryl 8-10 MM, versterkt met glasvezel
Materiaal handvatenMateriaal handvaten Chroom
Aantal deurenAantal deuren 1 deur
Aantal personenAantal personen 2
Aantal zitjesAantal zitjes Optioneel
Sta HoogteSta Hoogte 1960 MM
Plaats afvoerPlaats afvoer Midden achter
Poten verstelbaarPoten verstelbaar Ja
StortdoucheStortdouche Ja
HanddoucheHanddouche Ja
SpiegelSpiegel Ja
BedieningspaneelBedieningspaneel Touch screen
Stoomtemperatuur instelbaarStoomtemperatuur instelbaar Ja
Stoomtijdsduur instelbaarStoomtijdsduur instelbaar Ja
Massage jetsMassage jets Ja, 8 stuks
AromatherapieAromatherapie Ja
InfraroodstralersInfraroodstralers 4 stuks 200 W en 4 stuks 250w full spectrum stralers
PlafondverlichtingPlafondverlichting Ja
VentilatorVentilator Ja
OndersteuningsframeOndersteuningsframe Ja
Meer informatie
EANEAN 7081242187677
Aanwezig in showroomAanwezig in showroom Ja
LevertijdLevertijd Pre-Order
MerkMerk Medi Sauna
GarantieGarantie 3 jaar
Installatie handleidingInstallatie handleiding Ja, Nederlands en Engels
CE keurmerkCE keurmerk Ja
Europese normeringEuropese normering EN15200
Extra's
RadioRadio Ja
FrequentieFrequentie 50/60 HZ
SpeakerSpeaker Ja
Bluetooth aansluitingBluetooth aansluiting Ja
USB aansluitingUSB aansluiting Ja

Reviews over Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Beoordeling
15 review(s)

Reviews

Sorteren op:
Beter dan bij de concurrenten
Beoordeling
10/10
Review door Annabell (Geplaatst op 14-03-2019)
Beste service dan bij de concurrenten.
Ik ben goed geholpen door de medewerkers in de showroom.
Kwaliteit is super! Ik heb de zwarte douchekruk erbij gekocht omdat het meer past in mijn badkamer.
Ik ben tevreden over mijn aankoop en zal binnenkort weer langskomen om naar badkamermeubels te kijken
Top kwaliteit
Beoordeling
10/10
Review door Gerda (Geplaatst op 14-03-2019)
De kwaliteit is zeer aangenaam, wij hebben de cabine bekeken in de showroom en zijn overtuigd door de verkopers.
Nog geen klachten ervaren met de stoomcabine.
Kortom een top product!
Tot nu toe perfect
Beoordeling
10/10
Review door Otman (Geplaatst op 01-06-2018)
Een stoomcabine koop je niet dagelijks dus we hebben wel echt goed onderzoek gedaan voordat we tot aankoop overgingen.

Uiteindelijk is ons oog toch op deze Armano Medisauna cabine gevallen, zeker gezien de vele luxe opties en de prijs. In het begin via de website gezien en uiteindelijk langs de showroom gereden. We waren positief verrast door de service in de showroom. Je krijgt een kop koffie of kopje thee bij binnenkomst, wordt vriendelijk gegroet en daarna met rust gelaten. Geen hitsige verkopers op je nek die je iets proberen aan te smeren. Uiteindelijk hadden we een vraag en toen kwam Denis de verkoper ons snel te woord staan.

Al onze vragen goed beantwoordt en direct de bestelling gemaakt. Tot nu toe nog geen klachten gehad met de cabine gebruik het nu 14 maanden, alles werkt prima en ik gebruik alle functies wekelijks.

Artikelen 1 tot 3 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Bekijk alle reviews (15)

U plaatst een review over: Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling