Kranen

Artikelen 1 tot 24 van 480 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 480 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kranen bestaan in tal van soorten en maten. Sterker nog, er zijn kranen in RVS, kranen in chroom en kranen met andere materialen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid aanbod. Specifiek op zoek naar een badkraan, een douchekraan, een keukenkraan of wellicht een wastafelkraan? U heeft de keuze uit inbouw kranen voor in de wand en opbouw kranen voor boven een waskom. Dankzij de diverse modellen is het de moeite waard om op uw gemak door de verschillende kranen te bladeren en daar op uw gemak een keuze uit te maken.

Kranen voor in de keuken

Specifiek op zoek naar een van de kranen voor in de keuken? Een keukenkraan is een relatief groot model, zodat u daaronder meer dan voldoende de ruimte heeft om goed te kunnen ‘werken’. Bovendien zijn er keukenkranen met handdouche beschikbaar om de gootsteen gemakkelijk schoon te spoelen. Gebruik maken van een inbouwkraan in de badkamer of er in de keuken met een opbouw kraan voor zorgen dat u de volledige vrijheid heeft? Bekijk onze outlet met kranen, zodat u de verschillende modellen voordelig op de kop kunt tikken zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

Badkamerkranen

Binnen de kranen vindt u onder andere diverse modellen voor in de badkamer. De badkamerkranen zijn beschikbaar in heel moderne en klassieke designs, zowel inbouw als opbouw. De inbouwmodellen kennen we ook wel als wandkranen, omdat het water zo uit de wand lijkt te stromen. De opbouw badkamerkranen staan in een kraangat van de wastafel of naast een waskom en zorgen op die manier voor een sierlijke opstelling. Het is de moeite waard om de verschillende badkamerkranen te bekijken en daarmee inspiratie op te doen. We maken het u daarnaast graag eenvoudig om juist heel specifiek op zoek te gaan.

Kraan kopen

Een kraan kopen en er online voor zorgen dat u daar een scherpe prijs voor betaalt? Er zijn verschillende goedkope kranen badkamerkranen en wastafelkranen beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u voordelig gebruik kunt maken van de kwaliteit van A-merken. Bekijk de verschillende kranen en plaats online uw bestellen. We maken die zo snel mogelijk voor u in orde, zodat u daar vervolgens snel de beschikking over heeft. U heeft de kraan van uw keuze vlot in huis om daar direct gebruik van te maken of de installatie in de keuken of badkamer zo spoedig mogelijk af te ronden.