2 knops keukenkraan

Op zoek naar een 2 knops keukenkraan? Dan zit u bij Douche Concurrent helemaal goed! Wij hebben een ruim aanbod dat bestaat uit diverse soorten 2 knops keukenkranen. Bekijk de eigenschappen van de kranen en zoek een 2 knops keukenkraan die aansluit op uw wensen.

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Met een 2 knops keukenkraan kunt u gemakkelijk en snel de temperatuur van het water bepalen. In de meeste gevallen doet u dit door gebruik te maken van allebei de knoppen. U draait de warme en de koude kraan open om het water te laten stromen. Draai de rechterknop van de 2 knops keukenkraan verder open om te zorgen dat het water kouder wordt en de linkerknop juist verder open als u warmer water wilt!

Een 2 knops keukenkraan in chroom of rvs

U vindt binnen ons assortiment voornamelijk 2 knops keukenkranen in de kleuren chroom en rvs. Dit zijn prachtige, tijdloze kleuren die goed te combineren zijn. Vaak zijn greepjes en details in uw keuken ook voorzien van één van deze kleuren. Dit is een goede match met uw 2 knops keukenkraan en samen vormen ze een mooi geheel.

2 knops keukenkraan: klassiek of modern

U heeft vast een voorkeur voor een moderne of een klassieke stijl! Bent u meer op zoek naar een 2 knops keukenkraan met een moderne uitstraling? Bekijk dan de modellen met strakke lijnen en een eenvoudig design. Liever een klassieke 2 knops keukenkraan? Bekijk dan de sierlijke varianten met elegante knoppen!

Een hoge 2 knops keukenkraan

Bij de aanschaf van een kraan heeft u vaak de keuze uit een hoge of een lage kraan. Een hoge 2 knops keukenkraan heeft meer voordelen dan een lage kraan! U kunt emmers, pannen en uw waterkoker gemakkelijker vullen, maar ook uw handen wassen gaat zonder moeite.

Een 2 knops keukenkraan online bestellen

Het online bestellen van een 2 knops keukenkraan gaat eenvoudig en snel! Plaats het artikel in uw winkelwagen en volg het bestelproces. U kunt zelf uw favoriete betaalmethode kiezen en ook het afleverpunt. Wij gaan dan direct voor u aan de slag!

Liever nog wat inspiratie opdoen in één van onze showrooms? Kom dan langs! Met vragen kunt u ook terecht bij onze klantenservice.