5 gats badkraan

Als u op zoek bent naar een schitterende 5 gats badkraan, dan zit u goed bij Douche Concurrent! Wij hebben verschillende modellen op onze website staan die er prachtig uit zullen zien bij uw bad. Bent u benieuwd welke 5 gats badkranen u precies kunt kopen? Bekijk dan ons volledige aanbod hieronder!

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Over het algemeen is een 5 gats badkraan een mengkraan. Dit houdt in dat u zelf het koude en warme water mengt, tot het de temperatuur heeft bereikt die u fijn vindt. De 5 gats badkraan bestaat dan uit twee draaiknoppen of hendelgrepen waarmee u de kraan kunt bedienen. Daarnaast bestaat het nog uit een baduitloop, handdouche en uiteraard een kraanomstel om te wisselen tussen de twee.

De 5 gats badkraan: in de wand of in de rand?

U kunt kiezen voor een 5 gats badkraan die mooi ingebouwd wordt in de muur óf een model dat in de badrand wordt verwerkt. Allebei zorgen ze voor een luxe element in uw badkamer! Maar welke 5 gats badkraan is dan het meest geschikt bij u in huis? Bedenk wat u het mooist vindt én wat mogelijk is in uw badkamer.

De designs van de 5 gats badkraan

Daarnaast is de 5 gats badkraan verkrijgbaar in diverse designs. U kunt kiezen voor een moderne variant met een staafhanddouche of juist eentje met een klassieke ronde kop. En gaat u het liefst voor een stoere kleur als zwart of past een 5 gats badkraan in glanzend chroom beter in uw badkamer? U heeft meer dan genoeg opties!

Een 5 gats badkraan aanschaffen

Heeft u een 5 gats badkraan op het oog en wilt u het zo snel mogelijk plaatsen? Bestel het dan eenvoudig online, zodat u het gauw in huis heeft. Op die manier geniet u spoedig van uw nieuwe 5 gats badkraan!